nedeľa 22. októbra 2017

Bilka cosmetics / recenzia

Ahojte. ♥

V dnešnom článku Vám predstavím dva produkty Bulharskej značky Bilka.  Túto značku ste už na mojom blogu vidieť mohli a určte sa s ňou ešte veľa krát stretnete. Dnes sa budem venovať ako som už spomínala dvom produktom a to presne Šampónu na mastné vlasy a  krémovému sprchovému gélu. 

Tak teda poďme na to. :)



Ako prvé začnem šampónom na mastné vlasy, ktorý skutočne príjemnú vôňu ale táto vôňa na vlasoch žiaľ nevydrží veľmi dlho. Aj malé množstvo šampónu vlasy krásne napení a následne sa táto pena ľahko zmýva. Vlasy sú po ňom jemné a vydržia dlhšie "nemastné" ( v mojom prípade sú to 2 dni, čo je už dosť). Šampón je taktiež aj proti lupinám,  čo po nejakých dvoch týždňoch je aj cítiť a lupiny sú menej viditeľné a pokožka menej svrbí. Šampón obsahuje extrakt až z piatych bylín a to : nechtík, dubová kôra, jarabina, rozmarín a myrta. Taktiež obsahuje D-panthenol, kondicionér a octopirox.

Šampón na mastné vlasy obsahuje 200 ml a stojí 4,80 €. 




Krémový sprchový gél ma zaujal najmä jeho zložením, pretože pri prečítaní že obsahuje uhorkový a melónový extrakt tak som bola zvedavá na jeho vôňu. A tá ma nesklamala, cítiť z neho najmä jemnú vôňu melónu, uhorku takmer necítiť ale vôňa sa mi skutočne páči. Ale zase naopak priateľovi tento sprchový nevonia vôbec, takže ako sa vraví 100 ľudí, 100 chutí. Samotný sprchový má skvelú konzistenciu, takže sa ľahko roztiera a taktiež sa aj ľahko zmýva. Sprchový gél pokožku čistí až do hĺbky. Pokožku nevysušuje, práve naopak dodáva jej pocit hebkosti.  

Sprchový gél obsahuje 200 ml a stojí 4,35 €.


Máte skúsenosť s touto značkou ? :)

4 komentáre:

  1. Vydarený článok. Posledné dni zháňam šampón na mastné vlasy a tvoj tip sa mi naozaj hodí. :) O značke som predtým nepočula. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šampon na rychle mastící se vlasy sháním už dlouho, tak po tomhle mrknu:)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám vyskúšané oba produkty a naozaj môžem iba odporučiť. S mojimi mastnými vlasmi so suchými koncami mi nevyhovoval doteraz žiaden šampón - buď mi ich vysušovali ešte viac alebo naopak zamastili. tento šampónik mi naozaj pomohol a na jeho vôni som závislá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bilku som si obľúbila, onedlho bude článok aj na mojom blogu. :)

    OdpovedaťOdstrániť