pondelok 22. januára 2018

BH Cosmetics / paletka očných tieňov Marvycorn

Ahojte. ♥

Pred nejakým časom ste na mojom instagrame mohli vidieť paletku značky BH Cosmetics s názvom Marvycorn, kde ste aj odhlasovali že na blogu chcete aj recenziu na ňu. Aj preto dnešný článok bude práve o tejto paletke očných tieňov.

Tak teda poďme na to. :)


Keď mi na facebooku na stránke DM Deutschlaund nabehla táto paletka, tak to bola ako sa povie "láska na prvý pohľad".  A hneď ako sme boli v DM, tak naživo táto paletka bola ešte krajšia, samozrejme som sa snažila odolať a vravieť si že mi ju už ozaj netreba, no slová priateľa ktorý mi povedal "ale veď keď sa ti naozaj páči, tak si ju vezmi" ma samozrejme presvedčili, že sa neoplatí odolávať a už bola v mojom košíku. A keďže sme pri nákupe, tak začnem netradične cenou tejto paletky, ktorá stála 17, 50 €. 


Ďaľšie, čo sa mi na paletke páči je jednoduchý ružový obal. Po otvorení na Vás vyskočí milý jednorožec a krásne spracovaná paletka či už čo sa týka tieňov alebo obalu vnútri. Paletka obsahuje 10 očných tieňov - matné aj lesklé. Taktiež obsahuje tri jemné rozjasňovače, ktoré mňa v tejto paletke ozaj potešili. Tieto očné tiene sa skvelo nanášajú, nerozdrobujú sa a neopadávajú ani po dlhšom čase. Taktiež sa s nimi skvelo pracuje, majú úžasný pigment (vid foto nižšie.) Čo sa týka výdrže, tak ju hodnotím ozaj kladne aj bez bázy vydrží dlho. Ja som ich skúšala zatiaľ iba 2 krát, a viacmenej časovo mi vydržalo od 12:00 do večera 22:00 a neopadali mi ani kus, potom som sa odlíčila. Ale určite by vydržali ešte dlhšie ! :)


Samozrejme každý očný tieň má svoj názov. No nie sú krásne ? :) 



Z ľava : - Flodder, Muddi, Honeyboboo, K bye, Bahamas.



Rozjasňovače - Sheesh, Livin´ da Life, 8000.


Z ľava : - Moana, Tongue Pop, Savage, Breakdown, Spray Tan


Nakoniec tu mám malé líčenie, kde som použila túto paletku. Použila som tam očný tieň s názvom Muddi, Moano a taktiež som ako očný tieň použila rozjasňovač odtieň Sheesh. Čo sa týka rozjasňovačov, tak som na pleť naniesla odtieň Livin´ da Life. 

Viem, že líčenie nie je dokonalé ale stále sa učím. Tak dúfam, že sa Vám aspoň trocha páči. :)





7 komentárov:

  1. Palera vyzerá veľmi pekne, crazy, taktiež odtiene sú krásne. Líčenie sa ti veľmi podarilo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Palera vyzerá veľmi pekne, crazy, taktiež odtiene sú krásne. Líčenie sa ti veľmi podarilo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka je krásná, ale rozhodně by pro mne nebyla na každodenní líčení :) Jako ozdoba sbírky je ale dokonalá :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé to je boží paletka :D ale vypadá super, hezké líčení :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keby som doma nemala toľko paletiek, je moja. :)

    OdpovedaťOdstrániť