piatok 21. júla 2017

Objednávka z notino.sk

Ahojte. ♥
Ako sa máte ? Ja som úplne zničená a nemám vôbec chuť niečo robiť, ale na druhej strane mám program takže sa musím alebo skôr chcem prekonať. :)

Dnešný článok bude taktiež iba oddychový, keďže pred pár dňami mi došla moja objednávka zo stránky notino.sk, ktorá je jedna z mojich najobľúbenejších stránok aj najmä vďaka veľkého výberu a rýchleho dodania. A rada by som Vám ukázala, čo som si tento mesiac objednala, tak teda poďme na to. :)



Tento mesiac som viac menej vsadila na značku Nivea, ktorú obľubujem už veľmi dlho a určite vždy rada vyskúšam niečo nové alebo sa vrátim k niečomu, čo som už mala. 


Ako prvý produkt tu máme čistiace pleťové mlieko, ktoré som mala možnosť už vyskúšať a páčilo sa mi na ňom hlavne to, že krásne odlíči pleť aj oči, bez toho aby ma štípali. A pleť po ňom ostáva hebká. Ale určite sa môžete tešiť aj na samostatnú recenziu tohoto produktu. Čistiace pleťové mlieko Nivea obsahuje 200 ml a stojí okolo 4 €.


Ďalšie dva produkty sú presne pre nás lenivejších ľudí, ktorých nebaví sa stále po sprche natierať a tieto telové mlieka do sprchy sú skutočnou pomocou, pretože už po sprche je pokožka hydratovaná, akoby ste sa už krémom natreli. Prvé telové mlieko do sprchy má vôňu presne ako už  známy krém tejto značky, druhé telové mlieko je určené hlavne po opalovaní a obsahuje uhorku, ktorá ukľudnuje pokožku. Takže už teraz sa teším na skúšanie týchto telových mliek do sprchy. :)


Ako ďalšie som si objednala šampón na vlasy, taktiež značky Nivea.  Keďže momentálne používam šampón tejto rady určený na normálne vlasy, tak som chcela vyskúšať aj tento ktorý je určený na jemné vlasy. Takže som zvedavá či bude taktiež taký dobrý. :)


Ako darček k nákupu produktov značky Nivea som dostala tieto tri cestovné nádobky, ktoré sú vhodné aj do lietadla. 


Keď sme boli pri tej lenivosti v nanášaní krémov, tak keď už som cez leto nútená sa natierať tak obľubujem toto telové mlieko značky Dermacol, ktoré má nádhernú sladkú vôňu, hydratuje a predlžuje opálenie.  A keďže som už toto telové mlieko mala, tak musím povedať že je to naozaj skvelý a pre mňa potrebný produkt na leto. :)


Ďalší produkt je značky Makeup Revolution. Tento produkt - mydlo na čistenie štetcov je v mojom oku už dlhší čas a váhala som či si ho kúpiť alebo nie. Váhala som aj najmä vďaka cena, ktorá je niečo okolo 10 €, čo nie je až tak veľa ale štetce som si zvykla čistiť iba obyčajným šampón. No po pár recenziách, kde toto mydielko vychvaľovali, tak som sa rozhodla dať mu šancu. Tak uvidíme či aj ja budem taká spokojná. :)


Posledný produkt je paletka očných tieňov, taktiež značky Makeup Revolution. Je to produkt, ktorý sa mi zapáčil už na prvý pohľad, no taktiež som váhala s kúpou tejto paletky. Ale povedala som si, že jej veľkosťou je vhodná aj na cestovanie a nezaberie veľa miesta. A samozrejme jej obal vyzerá na pohľad skutočne luxusne. Už teraz sa teším na líčenia s ňou. :)


Zaujalo Vás niečo z týchto produktov ? Alebo ste už niečo z produktov mali ? :)

8 komentárov:

  1. Dost se mi líbí tahle paletka Makeup Revolution a mýdlo na štětce už nějakou dobu hledám, tak možná zkusím toto:)
    Moc hezký článek:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá paletka má nádherný obal! :O.
    inak objednávka stojí za to! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mydlo na čistenie štetcov ja lubie :* :*:* :*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný nákup! Niveu mam ráda. Mají jemné krémy a krásně voňavé deodoranty. Akorát by mě zajímal ten hairmilk, ten bych také chtěla vyzkoušet :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám ráda Niveu, používám od nich krémy na ruce a odličovače :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nivea ma skvelé veci, musia tiež krásne voňať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já hodně používám tělové mléko od Nivei, hezky hydratuje :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť