piatok 2. júna 2017

Babičkina záhrada / Recenzia

Ahojte. ♥

Myslím, že prírodnej kozmetiky je v obchodoch a v eshop-och čoraz viacej. A preto sa vždy poteším, keď mám možnosť niečo vyskúšať aj z tejto prírodnej kozmetiky. Jedna zo stránok na ktorej nájdete väčšinu takýchto produktov je aj babickinazahrada.sk. A dnes Vám ukážem / predstavím pár produktov aj vzoriek. 

Tak poďme na to. :)




Prvý produkt, ktorý ma zaujal už na prvý pohľad je TVOJ telový peeling.  Zaujal ma hlavne jeho obalom, ktorý je plastový takže sa dá určite použiť aj po jeho vypotrebovaní. Tento telový peeling je v zložení medu a škoriče, tak povediac som sa obávala tejto vône, ale musím povedať že táto vôňa je božská. Tento peeling je hlavne vhodný proti celulitíde, takže určite sa mu poteší nejedno dievča. Peeling telo krásne vyživí, čo ma teší že po použití netreba už telo natierať žiadnym krémom, pretože je pokožka dostatočne hydratovaná. Skvelo ju aj prečistí. Vec, ktorú na peelingoch ale milujem najviac je ten pocit pri jeho nanášaní, ktorý je tak trochu ako masáž. Máte to radi aj Vy ? :) 

Jeho zloženie:
Trstinový cukor, mandľový olej, olej z hroznových jadierok, kokosový olej, glycerín, medový prášok, med, škorica, vitamín E, extrakt z grepových jadierok, škoricový esenciálny olej. 



Vzorka šampónu značky Bjobj, túto značku som videla prvýkrát takže som bola skutočne zvedavá na to aká bude. Čo sa týka šampónu tak v predaji je viacej druhov, ja osobne som mala možnosť vyskúšať vzorku - Argilla Bianca - čiže šampón, ktorý obsahuje Bielu hlinu a je určený na mastné vlasy a lupiny. Je to čisto prírodný šampón a okrem bielej hliny obsahuje extrakt zo žihľavy, extrakt z brezy, pantenol a esenciálny olej z levandule. Čo sa týka vône šampónu, tak ja osobne z neho cítim najmä žihľavu a niečo zvláštne čo neviem rozlíšiť, no vonia celkom príjemne. Na vlasoch sa krásne napenil a aj malé množstvo stačilo na celé vlasy. Skvelo sa zmyl a vlasy po ňom boli jemné a aj o trochu viacej objemnejšie. Takže za mňa táto vzorka skvelé a určite by som skôr či neskôr chcela vyskúšať celé balenie tohoto šampónu. 



Vec o ktorej sa na blogoch a aj všeobecne mlčí, pretože tieto v podstate intímne veci väčšinou neriešime s inými.   Tou vecou sú hygienické vložky, tieto sú presnejšie značky Natracare. Produkty tejto značky sú vyrábané z biobavlny a nie sú bielené chlórom a neobsahujú žiadne plasty. Taktiež neobsahujú ropné produkty, syntetické zložky, latex a parfémy. Takže sú čisto prírodné a to zodpovedá aj ich kvalite. 


Vzorka telového suflé s názvom romantická ruža. Vôňa mi príde presne taká u väčšiny produktov, ktoré obsahujú ružu a aj keď mi táto vôňa ničím nevadí, tak táto vôňa nepatrí medzi tie moje obľúbené. A keďže je vzorka príliš malá, tak veľa Vám o produkte nenapíšem. No jedno, čo napíšem do pokožky sa vzorka vpila celkom rýchlo, pokožku som mala hydratovanú a voňavú.  Produkt je vyrobený z prírodných surovín a obsahuje zložky ako : bambucké maslo, kokosový olej, kakaové maslo, olivový olej, šípková ruža, ružové drevo a iné..


Predposledná vzorka je vzorka pleťového krému značku Aromedica, ktorý je určený pre všetky typy pleti, no hlavne je určený proti vráskam a preto obsahuje aj zložku Q10. Pleť hydratuje a zvláčňuje, je dobrý aj pri prevencii proti vráskam.



A posledná vzorka je regeneračný olej na tvár značky Saloos.  Tento olej je vhodný aj pre citlivú pleť a je určený najmä pre mastnú a suchú. Keď sa pozriem na vôňu, tak mi príde trošku divná, ale nevadí mi.  Tento olej hlavne kompenzuje nedostatok vody a obnovuje rovnováhu pleti.  Dokonca je vhodný na zrelú pleť, kedy jej pomáha získať svieži vzhľad. A čo je skvelé čistí aj póry.
Zloženie tohoto olejčeka : 
Oleje Saloos lisované za studena jojobový a borákový, bio-šípkový olej Saloos, Esenciálny olej Saloos Ylang - Ylang, vitamíny A, E, F a lecitín.



Máte skúsenosť s niektorým z týchto produktov ? :)

Sisa. :) 

4 komentáre:

  1. Dostala si krásne veci, mne sa najviac páči ten peeling a tiež vzorka sufflé, to mám tiež a vonia božsky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to na super produkty :) Aj ja milujem ten pocit v sprche ako pri masáži, keď je dobrý peeling :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Peelingy mám veľmi rada, a ten tento vyzerá úplne úžasne :) Za mňa big like. Inak, značku TVOJ som už chcela dlhšie vyskúšať

    www.lifi.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten peeling....mrknu se poněm, jsem totiž zatížená na peelingy :)

    OdpovedaťOdstrániť