sobota 3. júna 2017

Outfitt / My Little Pony

Ahojte, dúfam že si tento nádherný slnečný deň užívate. Ja sedím doma, ale cez moju vychádzku sa mi podarilo nafotiť jeden z outfitov, ktoré som mala na pláne. A tak trochu sa dnes aj vypíšem, no pokiaľ Vás nebaví čítanie, tak sú tu pre Vás iba fotky. :) 



 Už dlho premýšľam nad ľudskou hlúposťou. Viete, každý  z nás sme úplne iný aj preto by sme sa nemali navzájom odsudzovať. Kto povedal, že je správne sa niekomu vysmievať za to, že má akné, že má pár kíl navyše či dokonca mu tých pár kíl chýba, že nemá tie najdrahšie veci, že jeho vkus je iný od nášho alebo že je úplne iný. Dnes sa ale budem venovať hlavne téme "pár kíl navyše".  
Mnohí si možno neuvedomujú vážnosť slov, keď niekomu poviete "pribrala si", " mala by si schudnúť" a "čo to bruško ?" . Nie, mnohí to možno nemyslia zle. Ale zamysleli ste sa nad tým ako sa cíti ten daný človek ? Ešte prednedávnom som sa trápila preto, že mám kilá navyše až do chvíle kým som si neuvedomila, že toto som ale ja. Pokiaľ si nezačneš vážiť seba takého akým si teraz, tak je jedno aké budeš mať telo, stále ti to nebude stačiť









A nakoniec fotky s priateľovým psíkom, ktorý sa chcel taktiež fotiť. :) 

Sisa :)


7 komentárov:

  1. pekne si to napísala :) treba si vážiť seba a to ako vyzeráme, pretože sa to aj tak počas života bude ešte meniť :) a ja som práve išla napísať ako ti to na fotkách pristane :) takže to bude určite tou spokojnosťou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi ti to pristane a páči sa mi tvoj prístup :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi sa mi páči to tričko. Je také pestré a pritom jednoduché :) za mňa big like. A s obuvou je to úplne super :) outfit je veľmi príjemný

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně tak, neřeš co říkají druzí. Většinou když má někdo takové narážky, tak má taky nějaký komplex. Tobě to takhle sluší a nic neměň. Taky jsem si řekla dost a jsem spokojená sama se sebou :) Jinak pěkný outfit :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný outfit a hezky si to napsala, souhlasím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzeráš dobre a ak sa cítiš v pohode, ostatní nech sú ti ukradnutí. Krásne tričko. :)

    OdpovedaťOdstrániť