streda 17. mája 2017

Post plný vzoriek / Originshop.sk


Ahojte ♥
Kto sledujete moju stránku na facebooku alebo môj instagram, tak si pamätáte balík vzoriek ktorý mi došiel zo stránky originshop.sk.

 Zbožňujem vzorky, aj preto som sa im potešila a tak Vám o nich niečo napíšem. :) 




Značku Milva ste už na mojom blogu mohli mnohokrát vidieť. Iba Vám o nej napíšem, že na Bulharskom trhu je už naozaj dlho a jej produkty sú vyrobené prevažne z prírodných materiálov.
Väčšina produktov obsahuje
- Medicínsky biely kaolín (íl)
- chinín
-  prírodné výťažky zo sumachu, nechtíka, rumančeka, pagaštanu, žihľavy, atď.. ,
-  ružový olej, levanduľový olej, šípkový olej, kakaové maslo, 
- Organické výťažky zo ženšenu, aloe vera, zelených olív, propolisu, rias, chmeľu, kvasiniek a iné...

Ako prvé začnem vzorkou šampónu HUMA - tento šampón som už mala aj preto Vám ho viem podrobnejšie opísať. Šampón je určený hlavne na mastné vlasy, pre vlasy bez objemu, proti lupinám, pre vypadávajúce a nerastúce vlasy. Čo sa týka týchto sľubov, tak väčšinu splnil. Čo sa týka pridávania objemu, žiaľ nesplnilo. No vlasy mi vypadávali menej a rýchlejšie rástli. Vlasy som po ňom mala naozaj lepšie a nemastili sa tak rýchlo. 

Druhý šampón CHINÍN - Tento šampón som taktiež už mala. Vďaka tomuto šampónu mi vlasy prestali vypadávať úplne (myslím, že by som si ho mala znova zaobstarať), vlasy mi rástli o čosi rýchlejšie. A čo ďalšie lepšie sa mi rozčesávali. 

Ďalšie tri šampóny sú Šípkový (určený hlavne na upevnenie korienkov), Ženšen a Chinín ( určený hlavne na zničené, farbené, vypadávajúce a mastiace sa vlasy) a posledný je Pivový (určený hlavne na objem vlasov, pre lesk a proti lámaniu sa vlasov). Tieto tri šampóny som ešte nemala, no vzorky sú fajn. Všetky majú príjemnú vôňu, vlasy sú po nich príjemné na dotyk, nemastia, krásne penia a ľahko sa zmývajú. No či spĺňajú čo sľubujú neviem, no určite chcem vyskúšať všetky tri šampóny. Značka Milva ma totižto ešte nesklamala. :) 


Ďalšie 2 vzorky sú krémy. Obidva tieto krémy sú určené na staršiu pleť a sú hlavne proti vráskam. Aj napriek tomu, že tieto krémy ešte používať nemusím, tak som ich vyskúšala. Prvý krém je mandľový značky Body tip, krém má hustú konzistenciu a celkom príjemnú vôňu a je na suchú a citlivú pleť.  Pleť som po ňom mala naozaj sviežu a hydratovanú. 

Druhý krém je značky Vivapharm  a obsahuje kozie mlieko. S kozím mliekom už mám skúsenosť, takže aj táto vzorka splnila očakávanie a vôňa krému bola naozaj úžasná. Krém bol trošku riedši ako prvý, no pleť som mala po ňom naozaj hebkú. :) 


Na túto bahennú masku som sa veľmi tešila, hlavne na to ako ju vyskúšam. Táto bahenná maska je značky EZO. Maska obsahuje prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora a výťažky z levandule. Maska má príjemnú vôňu, na pleti ju treba nechať pôsobiť 10 - 15 minút. Na obale je upozornenie, že počas aplikácie ale aj po nej môžete cítiť teplo alebo pálenie.  Ja osobne som cítila kus teplo, ale nebolo to nejako veľmi nepríjemné a v kľude som to vydržala. Čo sa týka už po zmytí masky (ktoré bolo náročné), pleť ma chvíľku pálila. No pleť bola úplne jemnučká a vyživená. 


Vzorka mydla značky Soaphoria ma veľmi potešila. Jej názov je orientálna noc a vonia neskutočne krásne. Ruky po ňom voňali naozaj dlho a boli hydratované. :)




Poznáte niektorý z týchto produktov ? :) 

Sisa :) 

4 komentáre:

  1. Mydlo som mala aj ja a bolo super, len som ho mala v inej vôni. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I really like your post and products <3
    I'd be happy friendship blogs ♥ I subscribed to your Blogger
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám veľmi rada vzorky, aj ja mám teraz zrovna doma množstvo od Milvy : )

    OdpovedaťOdstrániť