štvrtok 10. decembra 2015

Unboxing / NOTINO.SK

Ahojte, :) Pred pár dňami som robila objednávku z notino.sk a dodanie bolo naozaj veľmi rýchle a z toho sa teším, keďže vždy mám radosť z niečoho nového. V pláne bolo objednať len darčeky na Vianoce, čo sa mi žiaľ nepodarilo, pretože mi do oka padlo pár vecí, ktoré som si nakoniec musela objednať aj ja, poznáte to ? :D A keďže minulý unboxing sa na blogu veľmi ujal, tak dnes Vám ukážem, čo mi prišlo z tejto stránky. Samozrejme Vám ukážem iba veci, ktoré sú pre mňa, pretože si nemyslím, že by som mala ukazovať darčeky, ktoré som kúpila iným, veď viete, čo ak to náhodou uvidia, aj keď je naozaj minimum ľudí v mojom okolí, ktorý o tomto blogu vedia. Tak ale už poďme na to. :)

Veci mi prišli v takejto veľkej krabici a ja som sa nemohla dočkať, kedy už konečne balík rozbalím. 

Po rozbalení balíka som našla veci taktom zabalené v bublinkovej fólii. Čo je ozaj skvelé, pretože taktom sa aspoň veciam nič nestane, proste sa nemôže stať, že sa niečo zlomí alebo pukne, takže za toto je naozaj velikánske plus.

Prvú vec, ktorú som z bublinkovej fólii vytiahla bola táto tekutá očná linka, ktorá je čiernej farby. Dlho som sa rozhodovala medzi linkami, pretože som nevedela, ktorú by som mala vyskúšať, no nakoniec vyhrala táto, ktorá stále 3 € a je značky Makeup Revolution. Takže som na ňu veľmi zvedavá a samozrejme Vy môžete očakávať recenziu. :)

Ďalšiu vec, ktorú som vytiahla bola ceruzka na obočie. Priznávam, že toto je moja úplne prvá ceruzka a chcem ju len vyskúšať aj keď sa dosť tohoto bojím, že by mi bude dlho trvať kým sa naučím poriadne s ňou robiť :D . Táto ceruzka stála 1,90 €.  Je v odtieni Hazel.  Túto ceruzku som si vybrala z toho dôvodu, že som na ňu čítala najviac pozitívnych recenzií, tak snáď aj mňa tak oslní. Táto ceruzka je značky Rimmel. Máte s ňou nejaké skúsenosti ? :)

Ďalšia vec je rúž, z ktorej som trošku sklamaná, lebo som čakala kus iný odtieň, ale asi som zle klikla  a objednala inú farbu ako som chcela. No samozrejme aj táto farba sa mi páči je celkom príjemná na pohľad. Rúž je v odtieni Candy. A je taktiež značky Rimmel. :)

Vec na ktorú som sa tešila úplne najviac je táto paletka, značky Makeup Revolution. Viete, že v mojom minulom wishliste boli spomenuté dve paletky, ktoré by som naozaj veľmi chcela, no po prezretí úplne všetkých paletiek mi padla do oka najviac táto. Jej názov je Born to die. 
Určite môžete očakávať recenziu a možno aj nejaké líčenie, ak sa mi to podarí. :)

Ako posledná vec je šampón značky Ziaja, túto značku mám naozaj veľmi rada, pretože zatiaľ mám s ňou len veľmi dobré skúsenosti. Tento šampón je určení pre normálne vlasy a má 500 ml, čo je naozaj dosť, tak snáď bude dobrý. Cena tohoto šampónu je 2,55 €.

Ako darček som dostala vzorku od Mediblanc. Táto značka je britská.
Je to zubná pasta na bielenie zubov. Tieto produkty od tejto značky neobsahujú žiadne peroxidy, fluoridy, dráždivé konzervanty, syntetické sladidlá, parabény či SLS / SLES.
Teším ako sa vyskúšam túto vzorku, pretože túto značku som doteraz nepoznala, no možno mi sadne a kúpim si aj celé balenie. Máte nejaké skúsenosti s touto značkou ? :)

Sisa :)


9 komentárov:

  1. Nejvíce mě zaujala paletka :) já jsem naposledy objednávala z Parfums v létě

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten šampón od Zjajy vypadá fakt super, navíc se mi opravdu líbí to balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéé, ta paletka a rtěnka vypadají krásně, ty bych chtěla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletka vypadá zajímavě :)

    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkné věcičky :) mám ty linky a jsou vážně super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vybrala si si krásnu farbu rúžu:) a značke Ziaja som už veľa počula a zrejme si niečo zaobstarám aj ja:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělé věci. Paletka vypadá úžasně. :) GIRL OnLINE

    OdpovedaťOdstrániť