streda 30. januára 2019

Urban Decay / Aphrodisiac

Ahojte. ♥

Vítam Vás pri novom článku, v ktorom dnes nájdete malú recenziu na paletu očných tieňov značky Urban Decay s názvom Aphrodisiac. :)



Značku Urban Decay som mala v mojom "wishliste"  už veľmi dlho. No minulý rok sa mi tento môj malý "sen" splnil a priateľ mi kúpil paletku od tejto značky ako darček. Samozrejme som sa hneď pustila do skúšania. :) 


 Začnem asi vzhľadom paletky, ktorá má už na prvý pohľad zaujímavý obal, čo sa týka jej veľkosti tak nie je veľmi veľká, čiže je vhodná aj na cestovanie a nezaberie veľa miesta v kufri či kabelke.  Paletka má 6 očných tieňov, ktoré obsahujú romantické ružové až zlaté tóny s ktorými je možné vytvoriť ako aj jemné denné líčenie, tak aj večerné dymové. Vnútri paletky nájdete aj zrkadlo, no nenájdete tam žiadny aplikátor na očné tiene čo ale pre mňa nie je žiadne mínus, pretože aj tak zväčša pri nanášaní používam svoje štetce. Keď sme už pri nanášaní, tak tiene sa pri ňom netrúsia ( alebo skôr neprášia ? ).  

Tiene sú naozaj skvelo pigmentované, teda až na ten úplne prvý ktorý je skutočne slabý a takmer ho nevidno (vid foto nižšie). S čím som skutočne spokojná je výdrž tieňov, ktoré aj  bez bázy pod očné tiene vydržia skutočne dlho - takže sa nemusíte báť, že už po chvíli ich namiesto viečok budete mať celé pod očami. Táto paletka stojí okolo 30€, no za mňa je to určite skvelá kúpa a myslím, že toto nie je posledný produkt alebo skôr paletka značky Urban Decay. ♥


Malé zhrnutie :

+ veľkosť paletky
+ využiteľnosť tieňov 
+ netrúsia, neprášia sa.
+ pigment
+ výdrž


- cena


Ako darček ku palete boli aj 4 skvelé vzorky, ktoré som ešte ale nevyskúšala. :)


Malé líčenie. 


4 komentáre:

  1. Tak musím UD složit poklonu, protože tahle se jim povedla.. :-) Většinou se mi ty jejich malý moc nelíbí, ale tyhle odstíny bych využila :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka vypadá krásně Sisa. Určitě bude super na cesty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásná paletka, od UD jsem zatím žádné stíny nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť