pondelok 12. marca 2018

Čas na svetlé farby alebo konečne je vonku teplejšie! :)

Ahojte. ♥

Dnes som mala v pláne vydať úplne iný článok, no keďže počasie za posledných pár dní je tak krásne (výnimkou je asi dnešok) a konečne je vonku teplejšie, tak som sa Vám rozhodla ukázať Vám tento outfit, ktorý som nafotila ešte v polke februára v ktorom zohrávajú hlavnú úlohu svetlé farby a najmä sa už teším, že môžem pomaly vyjsť vonku aj v takomto tenkom kabátiku. A ďalšie, čo som Vám chcela ukázať sú tenisky, ktoré mám na nohách a tričko, ktoré mám na sebe. Tieto dve veci sú zo stránky bonprix, ktorú každý určite pozná. Viacej sa ale dočítate v článku. :) 




Hneď ako som na stránkach bonprixu zazrela tenisky ružovo sivej farby s bielymi pásikmi a bielou podrážkou, tak som vedela že si ich určite musím objednať. Keďže som sa tento rok rozhodla trošku zosvetliť svoj šatník, tak mi práve tieto tenisky prišli vhod. Trošku som sa bála, že veľkosť topánok mi nebude sedieť, ale našťastie mi sedeli ako mali. Nosím 37 a objednala som si ich v rovnakej veľkosti. Momentálne sú tieto tenisky dostupné vo veľkostiach 39, 40, 41 a 42.  Tenisky sú skutočne pohodlné a sú na bežné nosenie. Ďalším plusom je cena týchto tenisiek a to 17 €. 

Ako ďalšie, čo som potrebovala alebo skôr som chcela bolo obyčajné tričko, ktoré som si vybrala v krásnej staroružovej farbe, ktoré skvelo ladí ku týmto teniskám.  Tričko je na pleciach spustené, takže plecia sú holé a dodáva tomu krajší efekt. Toto tričko som žiaľ, ale už na stránke nenašla takže Vám sem neviem pridať link, no na stránkach bonprixu majú mnoho ďalších podobných tričiek alebo aj iných. Tričko stálo okolo 6 €. 
















Čo hovoríte na tieto kúsky  a outfit ? :) 

2 komentáre:

  1. Ty tenisky jsou vážně nádherné:). Jinak z toho počasí mám strašnou radost, už bylo na čase:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa zasa najviac páči biely prehoz a farba trička je skvelá :)

    Klaudia Duranova

    OdpovedaťOdstrániť