utorok 22. marca 2016

Cellublue / Boj proti celulitíde

Ahojte baby, ako sa máte ? :) Mne dnes nie je najlepšie, tak som ostala doma. :)
V dnešnom článku už podľa nápisu môžete vidieť, že sa budeme venovať boju proti  celulitíde.
Celulitídou trpí strašne veľa dievčat či žien. Preto pre výrobcov kozmetiky je to viacmenej výhodne, pretože my ženy zakaždým kupujeme nové krémy alebo všelijaké iné pomôcky, len aby sme sa tejto nepríjemnej veci zbavili, ale povedzme si úprimne trištvrtina z týchto vecí aj tak v ničom nepomôže, ale v dnešnom článku Vám predstavím niečo, čo len nesľubuje, ale aj plní.  
Táto skvelá vecička sa volá Cellublue. :) 
Tak ale poďme na recenziu. :) 


Musím sa priznať,že Cellublue mám doma veľmi dlhú dobu a zakaždým keď som to začala používať, tak som tak rýchlo aj skončila, pretože som príliš lenivá na to aby som niečo používala pravidelne, ale zakaždým som sa k používaniu vrátila a aj preto je tento článok tu až po tak dlhej dobe. 

Ale poďme začať s tým ako sa táto vecička používa, nemôžem povedať, že používanie je ľahké, hlavne tie začiatky nie sú ľahké, pretože pri zlom použití sa Vám môžu spraviť aj modriny, čo sa mi aj stalo, vďaka bohu to nebola veľká modrina, takže skoro zmizla vďaka bohu. Preto je dôležité Cellublue nepoužívať na suchú pokožku, ale treba si ju natrieť nejakým telovým mliekom  alebo masážnym olejom, je dôležité aby pokožka bola klzká. 

Takže po natretí pokožky nasledujú tieto kroky:

1. Zafixovať Cellublue na pokožku =>
- stlačiť Cellublue v bokoch a tým sa to vlastne zafixuje v bokoch.
- potom pomaly roztvárať. Malo by sa to prisať k pokožke. 

2. Masáž pomocou Cellublue =>
- akonáhle je pokožka namazaná a je na nej zafixované Cellublue, začnite posúvať zospodu nahor cca 3 minúty a potom zľava na pravo cca minútu.
- potom cca minútu robte kruhové pohyby v smere zospodu nahor. 
- aby sa dosiahla ešte väčšia efektivita, môžete ukončiť masáž silným pritlačením Cellublue k pokožke a postupne od kože odťahovať.
- každé ošetrované miesto je nutné masírovať aspoň 5 minút. Aplikáciu je potrebné vykonávať každodenne. 

3. Po masáži
- po masáži je odporúčané vypiť počas nasledujúcej hodiny aspoň pol litra čistej vody - to pomôže odstrániť z organizmov toxíny a vytlačený tuk.

Výsledky každý vidí po určitom čase, záleží od toho v akom štádiu je celulitída, viac menej ja ako mladý človek sa celkom hanbím za to, že takéto niečo už musím riešiť. Ale som rada, že túto celulitídu nemám až v takom pokročilom stave, takže zmeny som si všimla asi tak  za 12 dní, skoro dva týždne, čo nie je až tak veľa. Musím uznať, že pokožka je hladšia a tá celulitída  už naozaj nie je skoro vidieť. Myslím, že častejším používaním to pomaly zmizne úplne. :) 

Cellublue sa dokonca aj ľahko čistí, stačí voda a mydlo. :)

Cellublue by sa nemalo používať pri poškodenej pokožke alebo s problémami pri obehovom systéme. 

Máte skúsenosti s touto vecičkou ? :)

Sisa


4 komentáre:

  1. Ja našťastie celulitídou netrpím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. CelluBlue mám doma a je to výborná věc. Jediné, co mi vadí je, že jak mile se přestane používat, celulitida se pomalu vrátí. Takže to chce používat pravidelně a dlouhodobě.

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na toto by som bola veľmi lenivá :D

    OdpovedaťOdstrániť