štvrtok 26. februára 2015

Recenzia : Odličovač Yves Rocher.

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás recenziu produktu , ktorý mám doma už dlhší čas a mám ho už skvelo odskúšaný , keďže ho používam už od začiatku novembra . Viem to presne , pretože som ho dostala od priateľa na meniny , ktoré som mala na konci októbra . 
  O aký produkt sa teda jedná ? 
Ide o expresný odličovač s nevädzou .  

Takže začnem asi tým, že o tomto produkte som čítala viacero recenzií skôr ako som ho dostala , niektoré boli negatívne a iné boli pozitívne.  A keďže ja mám problém s odličovačmi z toho dôvodu , že ma z väčšiny štípu oči , tak som mala jemný strach  , keďže na nejakých blogoch som čítala presne toto , že mali problém s tým ,že ich po tom štípali oči .

Ale po prvom vyskúšaní som zistila pravý opak. Odličovač ma absolútne neštípal , za čo získal moje prvé velikánske plus ! 

Po odlíčení som mala pocit, že zanecháva mastnú pleť, ale to hneď zmizlo , takže ďalšie plus je , že nezanecháva mastnú pleť alebo mastné škvrny

Ďaľšie plus má za to , že pleť nijako nevysušuje, čo si naozaj cením .

Pleť odlíči veľmi rýchlo a ľahko , nemá ani problém s vodeodolným make-upom . 

Odličovač má 125 ml a stojí niečo okolo 6,90 €,  čo nie je až tak veľa za odličovač, ktorý naozaj odlíči , nepáli a nezanecháva mastnú pleť .

Tento odličovač sa aplikuje veľmi ľahko :
Ako prvé je dôležité zatriasť fľaštičkou aby sa odličovacia voda pekne zamiešala . Ako môžete vidieť na druhej fotke , tak z toho vznikne taká modrá voda . Vodu len nanesieme na kozmetický tampón a odlíčime . Pleť už netreba potom nijako oplachovať

Oficiálny popis :
Rýchlo odstraňuje aj najodolnejšie líčenie. Účinne zbavuje vodovzdorný make-up. Vďaka výťažku z nevädze je pleť po odlíčení upokojená a jemná .


Čo sa týka mínusov tohoto odličovaca , tak žiadne som nenašla. Takže za mňa tento odličovač jednoznačne áno ! :)



Sisa :*

4 komentáre:

  1. Ja na odličovanie používam Nivea micelárku a dávnejšie to boli odličovacie tampóny Balea. :) Keď sa Nivea minie, vyskúšam túto. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím ho vyskúšať :)
    Pozývam ťa na moju MINI GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem na něj četla jen samé pozitiva a sama až dopotřebuji svou zásobu odličovacích produktů, tak si tento koupím :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Také o něm uvažuji, ale stále váhám, četla jsem i negativní recenze, tak stále váhám noo :-)

    OdpovedaťOdstrániť