nedeľa 30. novembra 2014

Hello Christmas

Ahojte,dlho som sa neozvala koli tomu,že som mala veľa práce :/ :/ :/ Táákže,čoskoro tu máme Vianoce a na blogoch sa čoraz častejšie objavujú nápady na darčeky a aj veci ,ktoré by sme chceli samé dostať pod stromček..Musím začať asi tým,že ja Vianoce nemám rada vobec pre mňa sú to len dni kedy mám voľno v práci ,nič iné....a čo sa týka darčekov na tie si tak isto nepotrpím,,,včera sa ma sestra pýtala čo idem kupovat mamine a tak....a ja som sa na nu pozrela štýlom "pre mňa je ešte skoro kupovať darčeky" :D naozaj nemám kúpené pre nikoho nič :D iba pre moje milované netere :) a preto by mňa zaujimalo,Vy už máte nakupene darčeky?????
Ale predsa len Vám chcem aj ja ukázať čo by som si celkom rada našla pod stromčekom :D


Dee:*

8 komentárov:

  1. Kabelky a náhrdelníky? ANO, prosím! :D taky jich chci k Vánocům spoustu...:D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja taktiež nemám nakúpené :D
    Ten náhrdelník a posledná kabelka je super! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten nahrdelnik je uzasny :) Ja uz mam vetsinu darku nakoupenych, protoze mam rada, kdyz uz mam vsechno hotove a nemusim stresovat na posledni chvili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já sice taky ještě nic nemám koupené, ale Vánoce mám ráda, beru je dost pozitivně :) jinak ta fialová kabelka je moc pěkná! :)

    fashion-lists.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie hodinky Michael Kors sa mi veľmi páčia. Sú ozaj krásne. Darčeky nemám pokúpené zatiaľ ani ja. No Vianoce mám rada. Hlavne tú atmosféru a trhy :D. Stále si užívam prechádzky zasneženým mestom :).
    Stronger2gether

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné kabelky i ten náhrdelník :) Tak ať Ti Ježíšek přání vyplní

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už mi chybí jen 1 dárek, letos jsem sama sebe překvapila :) taková kabelka by se mi také líbila, tak snad jí najdeš pod stromečkem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásne tie hodinky su super ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť