piatok 28. septembra 2018

Makeup Revolution / Sophx rúže

Ahojte, vítam Vás pri novej recenzii. ♥ 

Dnešná recenzia bude o rúžoch z kolekcie Sophx od Makeup Revolution. Kto ma sleduje už dlhšie, tak vie že túto značku zbožňujem a zakaždým si niečo tejto značky kúpim. Ale poďme teda už na samotný článok. 

↓↓↓



Rúže, ktorá žena by ich nemilovala ? Ani ja nie som výnimkou a rúže sú mojou slabosťou aj napriek tomu, že sa maľujem v priemere 2 krát do týždňa. No rúž je základom líčenia, teda aspoň pre mňa. Rúž dodáva žene sebavedomie, žena sa cíti krajšia (príťažlivejšia) a odvážnejšia. Žienky, máte to tak aj Vy ? 

Keď vyšli na trh rúže Sophx, tak som vedela že chcem aspoň jeden z nich vlastniť. Vyšli v troch odtieňoch a to Fudge, Syrup a Cake. Ja som si nakoniec kúpila 2 a to odtieň Fudge a Cake, tretí odtieň som si nekúpila keďže mi prišiel až príliš podobný odtieňu Cake ( možno je to iba tou fotkou, naživo možno vyzerá úplne inak). Odtiene Cake a Fudge sú trocha svetlejšie na aké som ja zvyknutá, kto ma pozná tak vie, že milujem výrazné rúže červené, fialové či silno ružové. No samozrejme, občas každá žena potrebuje aj Nude odtieň pretože občas si to pýta výraznejšie líčenie očí alebo proste sa výrazní rúž niekam nehodí. 

Rúže majú príjemnú krémovú konzistenciu, ľahko sa s nimi "pracuje" a môžem povedať, že majú skvelú pigmentáciu. Plusom je, že pery nevysušujú takže sú vhodné aj pre ľudí, ktorý majú problém s vysušovaním pier. Čo sa týka výdrže, tak vydržia také 4 hodiny, samozrejme záleží od toho či jete alebo pijete a potom je nutné rúž opäť pretrieť. Rúž sa dobre a ľahko odličuje, takže nemusíte drhnúť pery ako pri niektorých iných. Rúž stojí okolo 5€, čo je myslím si celkom dobrá cena v pomere kvality a ceny.


Čo poviete? Máte skúsenosť s týmito rúžmi ? :) 



Z ľava - Odtieň Cake, odtieň Fudge

Rúže zakúpite na stránkach notino.sk 

3 komentáre: