piatok 22. júna 2018

L'occitane / krém na ruky

Ahojte, vítam Vás u nového článku. ♥

V mojom "malom" kozmetickom wishliste je už dávnejšie krém na ruky značky L'occitane En Provence - je to francúzska kozmetika. A tak som si pred nedávnom splnila svoje malé priania a kúpila si tento krém a či som spokojná alebo čo naň vravím nájdete už nižšie v článku ! :) 




Hneď na začiatok musím povedať, že krém obsahuje iba 30 ml čo je zároveň skvelé pretože sa zmestí úplne do každej kabelky, ale zároveň vzhľadom na tú cenu je to veľmi málo a takéto množstvo sa rýchlo minie. Keď sme už pri cene, tak krém stojí okolo 7 - 8 €. Ale kto sa niekedy neklepne po vrecku, keď "srdiečko" zatúži po dlho ospevovaných drahších kozmetických značkách a myslím, že značka L'occitane en provence je presne jednou z týchto značiek. 

Pre kúpu som si zvolila krém na ruky, ktorý som už voňala niekedy predtým a vedela som, že mi bude skutočne voňať a to krém s názvom Terre de Lumiere L'eau - okrem krému na ruky, tak s týmto názvom nájdete produkty ako sprchový gél, telové mlieko a nakoniec parfém. Pôvodne som  zvažovala kúpu parfému, ale pri cene okolo 58 € ma chuť prešla. Možno raz niekedy. :D

Terre de Lumiere L'eau je vlastne skrášľujúci balzam, ktorý by mal zjemniť, hydratovať a navoňať ruky.  S čím určite súhlasím je, že krém nádherne navonia ruky a táto vôňa vydrží na rukách skutočne dlho, čo je úžasné pretože túto vôňu skutočne milujem. Pri hydratácii iba poviem, že som trocha sklamaná pretože krém síce ruky hydratuje a zjemňuje, ale nie je to dlhodobá záležitosť pretože ak si po cca 5 - 6 hodinách nenatriete ruky znova, tak ich máte rovnako suché ako predtým. Čo sa týka konzistencie tohoto krému / balzamu tak je tak stredne hustý, skvelo sa roztiera a je jemne sfarbený do ružova. Plusom je, že krém nezanecháva mastný film a rýchlo sa vstrebáva. 

Takže nakoniec malé zhrnutie: 

+ božská vôňa, ktorá dlho vydrží , rýchle vstrebávanie
- cena, krátkodobá hydratácia

Ale kúpu určite neľutujem a tú vôňu si ešte poriadne užijem. 


Máte aj Vy skúsenosť s touto značkou ? 





5 komentárov:

  1. Produkt vypadá hezky nic méně za tu cenu člověk očekává asi delší hydrataci :)

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá veľmi dobre, len tiež by sa sklamala tá hydratácia, keďže ja mám docela problémy so suchou pokožkou ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je zvláštní, že nehydratoval podle představ:). Ikdyž ta konzistence, která je až lehce gelová (podle obrázku), to dopředu trošku prozrazuje:D. Já vždycky od této značky měla krémy s opravdu hutnou konzistencí a nikdy mě nezklamaly:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ráda bych nějaký krém od Loccitane zkusila, ale vždy mě zbrzdí ta cena...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky mám ráda tyhle malé krémy na ruce, je super, že se vejdou do každé kabelky :) Ta cena je celkem vysoká, čekala bych za ni fakt vyšperkovaný produkt, ale určitě bych taky nelitovala koupí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť