nedeľa 3. júna 2018

Jarný detox s Yves Rocher

Ahojte. ♥

Aj keď pomaly začína už leto ( teda počasím mám pocit že leto začalo už dávno ), tak ja chvíľku ostanem ešte pri jarnom detoxe. Je to už nejaká doba, čo mi prišiel domov balík značky Yves Rocher, ktorý obsahoval novinky z rady Elixir Jeunesse. Presnejšie obsahoval štyri produkty a to : - Denná starostlivosť s OF30, Nočná a Denná omladzujúca starostlivosť na suchú pleť a čistiaci gél. Vrátim sa ale na chvíľu už k vyššie spomínanému jarnému detoxu, ktorý po dlhej zime ako potrebuje telo túto očistu, tak to potrebuje aj naša pleť. Ja som tento detox / očistu svojej pleti dopriala spolu s týmito produktami, ktoré sú založené na prírodnej rastlinnej báze. Viacej o týchto produktoch sa ale dočítate vo vnútri článku. :)



Balík bol takto krásne zabalený. Keď prišiel obsahoval aj mätu a limetku pre správny DETOX ! 


Všetky tieto produkty obsahujú koncentrovaný výťažok z rastliny s názvom Aphloia, ktorá podporuje prirodzené regeneračné a detoxikačné procesy v pleti. Zároveň chráni pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia.  

Yves Rocher dozerá na to aby tieto listy Aphloie pochádzali od overeného dodávateľa  z Madagaskaru, ktorý zaisťuje svojim zamestnancom vhodné pracovné i životné podmienky a dáva im zodpovedajúcu mzdu. Tak isto tieto listy sú zbierané šetrným spôsobom ženami, ktoré boli pre túto činnosť špeciálny vyškolené.  



Ako prvé začnem Dennou omladzujúcou starostlivosťou na suchú pleť. Tento krém má hustejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko roztiera a rýchlo sa vstrebáva, rovnako ako aj nočná omladzujúca starostlivosť

Oba tieto krémy majú skutočne príjemnú vôňu a nezanechávajú žiaden mastný film.  Denný krém zanecháva pleť hydratovanú, zbavuje pleť suchých miest a je vyživená.  Pri používaní nočného krému je pleť hneď ráno rozžiarenejšia a odpočinutá. Oba tieto krémy by mali vyhladzovať aj vrásky, no k tomuto sa nemôžem vyjadriť keďže zatiaľ nemám s týmto problém. Môžem ale povedať, že tieto krémy určite odporúčam každému kto má problémy so suchou pleťou.

Krémy obsahujú 50 ml.




↓↓↓↓↓↓

Krém, ktorý ma skutočne zaujal a je mojim favoritom je denná starostlivosť s OF30. Má veľmi ľahkú textúru, je určite riedkejší ako vyššie spomínané krémy. Vďaka SPF 30, tento krém chráni pleť pred UV žiarením a nemusíte sa báť nepriaznivého vplyvu slnečného žiarenia. Tento krém používam stále keď idem vonku, skúšala som ho aj ako podkladovú bázu pod make up - myslím že bol celkom dobrý aj ako báza.

 Pleť je po nanesení ale o čosi mastnejšia, ale nie je to žiaden extrém. Vďaka tomuto krému je pleť jasnejšia. :)

Tento krém obsahuje iba 30 ml. 



Čistiaci gél je mojim úplným favoritom / obľúbencom a dnes už patrí medzi spotrebované produkty. 

Tento gél pleť krásne vyčistí, zbaví ju nečistôt a taktiež zvyškov makeupu.  Gél obsahuje malé častice, ktoré sú príjemné na pleť, ľahko sa vmasírujú do pleti a týmto jemným peelingom odstráni odumreté bunky. 
Pleť je po tomto peelingu úplne jemná. Tento čistiaci gél je vhodný aj na každodenné použitie a nanáša sa na navlhčenú pokožku. 

Gél obsahuje 125 ml.


Ďakujem zastúpeniu Yves Rocher za poskytnutie týchto produktov na recenziu. ♥

3 komentáre:

  1. Lovely set of products.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten balík prišiel naozaj krásne zabalený <3 Používam ten denný krém na tvár akurát a je super <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný balíček. Ještě jsem z této řady nic nezkoušela, používám ale tu hydratační a jsem moc spokojená :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť