pondelok 11. decembra 2017

BiggerChristmas / Notino.sk

Ahojte. ♥

Dnešný článok venujem malej inšpirácii kozmetických darčekov, myslím že kozmetikou človek nikdy nič nepokazí. Najmä keď už ste naozaj bezradný a neviete čo komu kúpiť. A tento článok bude najmä vhodný pre ľudí, ktorí ako ja nakupujú darčeky na poslednú chvíľu a najradšej nevychádzajú z domu a darčeky zaradia z pohodlia domova. Tento rok sa stránka notino.sk nesie v znamení #BiggerChristmas = Väčšie Vianoce, čím v podstate chcú povedať že za menej peňazí nakúpite u nich viacej aj vďaka im skvelý zľavám. :) 



Ako kozmetické darčeky uprednostňujem skôr kozmetické sady, nájdete v nich viacej vecí a sú za lepšiu cenu. Kozmetickou sadou potešíte snáď každého či kamarátku, sestru, mamku, starkú alebo dokonca tento rok značky vyšli aj so skvelými sadami pre pánov - takže kľudne potešíte Vášho priateľa, ocka, brata či starkého. Pre každého sa niečo nájde. Pri prezeraní tohto eshopu som vybrala zopár kozmetických sád, max. do 20 € - samozrejme na stránke nájdete aj drahšie aj lacnejšie sady alebo jednotlivé produkty. 

Ako prvá značka ma  zaujala značka Makeup Revolution a jej milé sady, ktoré sú vhodnejšie pre kamarátku či sestru ktorá obľubuje dekoratívnu kozmetiku a určite sa poteší novej sade a tejto úžasnej značke. Značka Palmolive vyšla s krásnou sadou sprchových gélov, ktoré majú vážne úžasnú vôňu. Taktiež značky Garnier alebo Ziaja, majú tento rok skvelé kozmetické sady. No tento rok ma najviac ale zaujala značka Nivea, ktorá má skutočne dobré sady pleťovej kozmetiky. Sady značky Nivea väčšinou obsahujú aj kozmetické taštičky, čo je praktickejšie a sú najmä za dobrú cenu. 



 Taktiež je tu malý výber kozmetických sád pre mužov, ktorý sa taktiež potešia aj kozmetike. Opäť ma najviac zaujala značka Nivea, ktorá poteší už spomínanou kozmetickou taštičkou no najmä jej obsahom. A kto by nemiloval túto značku a jej vôňu ? No taktiež vyzerajú dobre aj sady značky L'oréal, ktoré obsahujú všetko potrebné. No pre ocina alebo starkého sú tu skôr sady značky Gillette, ktoré obsahujú väčšinou potreby na holenie či po holení. :) 


Určite sa pozrite na eshop notino.sk / kľudne notino.cz či dokonca notino.de a nájdete tam omnoho viacej tipov na darčeky. ;) 

Zaujala Vás nejaká z týchto sád ? :) 

3 komentáre: