streda 13. decembra 2017

Adventný kalendár - DM Trend It Up / časť 2.

Ahojte. ♥

Dnes sme sa prehupli už do druhej polky adventného kalendára, aj preto dnešný článok bude o ďalších 6. veciach, ktoré kalendár ukrýval. :) 





7. decembra som v políčku objavila malú vzorku make-upu v odtieni 030. Obsahuje iba 6 ml, no na skúšku je skvelý. :) 


Ďalším produktom v políčku 8 bol tento púder v odtieni 010, pleť by mala žiariť a vyzerať sviežejšie. Taktiež by mal prekryť malé nedokonalosti. :)


Ďalšie 2 produkty zhrniem spolu, keďže v políčku 9. a 10. sa nachádzali laky na nechty. Prvý lak je krásnej bielej farby, ktorá je celkom univerzálna. Ďalší je v menšej veľkosti v odtieni 030, je to hnedá farba alebo ? Táto farba mi skutočne nesadla. :)



V 11. políčku sa konečne nachádzal aj očný tieň krásnej svetlo hnedej farby, presne farba ktorú nosím najčastejšie. Očný tieň  je v odtieni 010. :)


V poslednom (pre dnešný článok) 12. políčku sa nachádzala Kajalová ceruzka v odtieni 060, ktorá je vodotesná, vysoko pigmentovaná a dlhotrvajúca. :) 



Čo hovoríte na pokračovanie kalendáru ? :) 

2 komentáre:

  1. Koukám, že je tu zas další zásoba laků na nehty. Z těchto dalších produktů bych uvítala stíny a pudr. A samozřejmě se těším na další produkty :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Opět super kosmetika! Kalendář se moc povedl si myslím :) Možná trochu víc laků na nehty, ale těch není asi nikdy dost :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť