utorok 6. júna 2017

Vyhlásenie víťaza giveaway / novinky na blogu

Ahojte. ♥ 
Pred nejakým časom sa na blogu konala veľká giveaway, ktorá trvala do včera (5. jún). Zúčastnilo sa Vás 45, takže Vám ďakujem. Kto vyhral som losovala cez stránku random.org, ktorá vybrala číslo 22. Výhercovi srdečne gratulujem a má odo mňa e-mail. Výhru odošlem, čo v najbližšom čase. 



Tí, ktorí nevyhrali nezúfajte čoskoro bude na blogu ďalšia giveaway súťaž, dokonca chystám súťaž aj na mojej facebookovej stránke pri dosiahnutí 100 "páči sa mi to". Chýba Vás už naozaj iba pár, takže ak chcete čo najskôr súťaž tak nezabudnite  sa taktiež pridať na moju stránku, ktorú nájdete - TU ! :)

Ďalšie, čo je na blogu nové je jeho dizajn. Zmenila som tak trochu iba záhlavie a farbu písma článkov, ale myslím že aj malá zmena je zmena. A tú zmenu už blog potreboval. Čo na to hovoríte? :)

Ďalej by som na blogu chcela začať viacej fotiť "outfity", dávať viacej inšpirácii, taktiež články zo života a venovať sa aj recenziám ako doteraz. Je toho naozaj veľa o čom chcem písať a čo chcem nafotiť. Čo by ste na blogu chceli vidieť Vy? :)


Na dnes je to všetko, zajtra sa môžete tešiť na nový článok. 

Sisa :)






3 komentáre: