streda 28. júna 2017

Victoria's Secret / Telové spreje

Ahojte. ♥

Dnešný článok bude o svetoznámej značke Victoria's Secret, ktorú pozná určite každá z nás. A takmer každá z nás snívame o tom vlastniť niečo od tejto značky. Či už spodné prádlo, voňavku alebo telový sprej (alebo čokoľvek iné). V dnešnom článku nájdete malú recenziu na 2 telové spreje, ktoré sú pre mňa cez leto úplne nevyhnutné.  Tak teda poďme na to. :)



Začnem tým, že už balenia sú na prvý pohľad zaujímavé, aj napriek tomu že sú jednoduché tak pôsobia luxusne. Ich vôňa je výrazná a cítiť ju na seba dlhý čas, takže to je prvým plusom týchto telových sprejov. Vec, ktorú všeobecne na telových sprejoch milujem je to, že cez leto sú úplne osviežujúce a  tak ich mám takmer stále pri sebe. Ďalším plusom je plastový obal o ktorý sa nemusíte báť, že sa na cestách rozbije. Menším mínusom je cena, ktorá sa pohybuje okolo 9 - 10 €, čo je takmer o 7 € viacej ako pri obyčajných telových sprejoch. Ale zase na druhej strane nie je to veľa na jeho kvalitu a značku. Balenie obsahuje 250 ml a mína sa celkom pomaly aj napriek tomu, že ja ním skutočne nešetrím. 


V predaji je veľké množstvo rôznych vôní tejto značky.  Ja vlastním vôňu RUSH do ktorej som sa zamilovala hneď v prvej chvíli. Vôňa je sladšia, ale silná. Zaradila by som ju skôr k tým ovocnejším vôniam. Tento telový sprej obsahuje šťavnatú klementínu a kryštálový jantár.  Druhý sprej, ktorý vlastním nesie názov TEMPTATION. Vôňa tohoto spreju je trochu výraznejšia ako predošlého, má nádhernú vôňu. Tento telový sprej obsahuje šťavnaté jablko a kvet Saguaro



Máte skúsenosť s týmito sprejmi ? :) 



Sisa. :)



2 komentáre:

  1. Já mám tyhle spreje 3 ale ještě ve starším balení. Mám je ale moc ráda, hlavně takhle v létě, protože jsou lehounké a můžu se v nich skoro koupat :D Tyhle nové obaly vypadají moc hezky.

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto spreje som chcela vyskúšať no nevedela som si vôbec predstaviť, ako voňajú takže vďaka za recenziu. :)

    OdpovedaťOdstrániť