nedeľa 11. júna 2017

Pomoc pri boľavých ďasnách / Bilka

Ahojte. ♥

Pred nejakým časom som mala problémy s ďasnami, ktoré ma nesmierne boleli a okrem toho mi aj napuchli. No a keď to ani po pár dňoch neprechádzalo bála som sa, že budem nútená ísť ku zubárke. A vtedy mi ale došli 2 produkty ústnej hygieny proti boľavým ďasnám značky Bilka. Vtedy som ale ešte nevedela či mi to pomôže, ale dala som tomu šancu a rozhodla som sa neísť ku zubárke a vyskúšať tieto produkty. :) 


Takže prvým produktom je zubná pasta, ktorá je vytvorená pre kompletnú prevenciu a liečenie zápalových procesov a ochorení ďasien aj vďaka jej biologickému aktívnemu zloženiu. 

Pasta má šedú farbu, jej chuť je príjemná zároveň ale trochu iná. Pastu som začala používať ako som spomínala pri veľkých problémoch s ďasnami, kedy som ozaj pomoc potrebovala.  Už po pár dňoch mi ďasná skutočne odpuchli, boleli ma menej a čo bolo ešte lepšie prestali mi krvácať. 

 Dnes už ma ďasná nebolia vôbec a ani krv sa už neobjavuje vôbec. Myslím, že veľkú zásluhu tejto pasty má jej zloženie, ktoré obsahuje extrakt až zo 7 liečivých bylín. 

Zubná pasta má 75 ml a stojí 4€. 


Pre lepší účinok zubnej pasty som s ňou používala aj ústnu vodu. Už na začiatok musím napísať, že bola veľmi silná, no o to účinnejšia. Táto ústna voda pomáha redukovať zubný povlak a škodlivé baktérie. 

A taktiež ako aj zubná pasta obsahuje - harmanček, nechtík, ľubovník bodkovaný, mäta, oman pravý, čakanka, skorocel, suchý exktrakt zo sladkého dreva, olej z čajovníka. 

Jediné, čo musím vytknúť je veľkosť balenia tejto ústnej vody, keďže pri používaní trikrát denne, vydrží asi tak  2 týždne.

Ústna voda obsahuje 200 ml  a stojí 5,65 €. 

Ústna voda spolu aj so zubnou pastou tvoria skvelé duo a zuby sú po nich čistejšie, zdravšie a hlavne sú vhodné pre citlivé ďasná. Takže ak máte problém s ďasnami alebo ich máte citlivejšie, tak tieto produkty sú ako stvorené pre Vás. :)



Máte skúsenosti s touto značkou ? :)

Sisa :)

4 komentáre: