nedeľa 14. mája 2017

U-BOX / Máj

Ahojte, ♥ 
dúfam že si víkend užívate rovnako aj ja, aj keď s menšími komplikáciami ale o tom potom. Dnes Vám chcem ukázať, čo som si našla v májovom U- BOXe ktorého témou bol Orient Express. 
Tak poďme na to. :) 

Prvý náhľad do krabice a samozrejme na hornej vnútornej časti písaný obsah boxu ako je zvykom. :)


Ako prvé, čo som vytiahla z boxu je tento nádherný drevený vejár. Myslím, že ako ozdoba alebo na letné dni či už k moru alebo vnútri domu / bytu, keď  je veľmi teplo sa stále niečo takéto zíde. :) 


Ďalšia vec, ktorú som vytiahla sú tieto čínske paličky. Samozrejme ja ich na jedenie zrejme používať nebudem alebo to možno vyskúšam, no každopádne kľudne poslúžia aj na oživenie obyčajného drdolu, keďže majú krásny kvetinový vzor.


Nálepky na nechty je vec, ktorú ja skutočne nevyužijem keďže moje nechty sú väčšinou prirodzené bez ozdob alebo aj obyčajného laku na nechty. Takže možno si ich nájdete v budúcej giveaway alebo ich niekomu podarujem. :) 


Ďalšia vec, ktorá ma zaujala ako prvé obalom, ktorého sa mi dizajn veľmi páči je sprchový gél. Vôňu veľmi neviem prirovnať k ničomu, ale je skutočne príjemná. :) 


Ďalšia vec je voňavka, ktorá má zaujímavý vzhľad a názov " Kiss me". Vôňa mi ničím nevadí, no zrejme ju taktiež posuniem niekomu inému. :) 


Krabička tajomstiev, aspoň taktom bol nazvaný tento produkt. Uvidíme, aké využitie mu nájdem doma. :) 


Náramok so sovami. :) 



Gumička do vlasov. :) 


A posledný produkt je produkt, ktorému som sa potešila najviac a to matný rúž na pery. Má nádherný odtieň, no ešte sa neviem rozhodnúť či pre mňa nie je príliš tmavý. :)


Ako hodnotíte májový U-BOX ? Zaujalo Vás niečo ? :) 


Sisa :) 

5 komentárov:

  1. mňa najviac zaujali tie čínske paličky, ešte nikdy som s tým nejedla ale rada by som skúsila ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tento U-box by som okamžite brala. Vyzerá fakt božský. Zatiaľ najkrajší aký kedy bol

    OdpovedaťOdstrániť