streda 22. marca 2017

U- BOX / Marec

Ahojte. Myslím, že ma deprimujú tieto dni, kedy sedím doma a snažím sa robiť si radosť písaním článkov, fotením na ne alebo proste čítaním iných blogov. Najviac ma ale podporuje priateľ, ktorého obdivujem, že momentálne zvláda moje nálady. (veľká vďaka) .  No ale dosť bolo mojich deprimujúcich "stavov". :) 

Poďme sa venovať niečomu, čo mi urobí stále radosť a to sú prekvapenia a U-BOX je plný prekvapení. Vždy sa teším, keď si poň idem na poštu a netuším, čo ma v ňom bude čakať. 
A tento box sa mi páči z mesiaca na mesiac viac. :)



Prvý pohľad do marcového U - BOXu. :) 

Prvé 2 veci, ktoré som z boxu vytiahla boli kvetinky, čo pripomína jar. Prvé kvetiny sú sponky do vlasov, aj napriek tomu, že do vlasov ich určite nepoužijem, tak poslúžia ako dekorácia. Druhá vec je kvetinová čelenka, ktorá sa mi skutočne páči a na leto bude úžasná ! :) 

Ďalšou vecou sú náramky a zároveň gumičky, ktoré sa stále zídu mať po ruke. Taktiež máte stále na ruke gumičku, keby Vám náhodou vadili rozpustené vlasy ? :) 

Keďže sa blíži obdobie sandáliek, lodičiek či šľapiek je skvelé sa o svoje päty poriadne starať a s tým Vám pomôže aj táto škrabka na päty. :)

Vec o ktorej počujem prvý krát je maska na pery, ktorú som samozrejme hneď aj vyskúšala. Po otvorení je maska skôr gélová, takže z nej aspoň nekvapká voda. Nemôžem povedať, že je len na pery, pretože po priložení mi to zakrylo takmer polku brady. :D
Táto maska sa odporúča nechať na perách 15 min., čo som aj nechala. Po nejakých 7 minútach som cítila jemné pálenie, ale nevadilo mi to. Po zložení masky boli moje pery jemné a hydratované. :)

 
Mydlo s vôňou mäty a bieleho čaju značky Nivea. :) 

Krém na ruky značky Medilona, mi hustotou pripomína starú známu Indulonu. Takže verím tomu, že tento krém bude skutočne skvelý a bude hydratovať. :) 

Sprchový gél značky Johnson´s  má skvelú vôňu. A ako sa povie sprchových nikdy nie je dosť preto ma skutočne v balíku potešil. :) 
 A poslednou vecou je telové mlieko Neutrogena o ktorom som skutočne čítala veľmi veľa a tak sa naň teším. :) 

Všetky produkty pokope. Marcový ubox bol plný skvelých vecí ! :) 
Čo na túto jarnú marcovú edíciu hovoríte Vy ? :) 

Sisa :) 
Od dnes je blog aj na facebooku, tak ak čítate tento blog budem rada ak sa pripojíte aj tam. :) 
Na blogu čoskoro aj Giveaway ! :) 

3 komentáre: