sobota 25. marca 2017

Mini recenzia Avon + líčenie

Ahojte. V dnešnom článku Vám chcem predstaviť niektoré z produktov, ktoré ste mohli vidieť v článkoch "New in / Avon", teda hlavne v tom poslednom. A ako bonus je tu aj malé líčenie, ktorým som si ale nebola istá či ho pridať alebo nie. No nakoniec je tu.

Tak poďme na to. :) 


Práškový make-up je produkt, ktorý bol pre mňa zaujímavým už na prvý pohľad. Je pravda, že začiatky nanášania tohoto make-upu boli pre mňa zložité, vždy keď som ho išla použiť som ho rozsypala, pretože som ním až príliš pohadzovala. Teraz už viem, že nemusím s ním až tak triasť. :D 
Čo sa týka make-upu ľahko sa nanáša, ja osobne ho nanášam štetcom s ktorým sa s týmto make-upom jednoduchšie narába. :)
Make-up skôr odporúčam dievčatám, ktoré nemajú veľké problémy s pleťou, pretože nemám pocit, že by prekrýval všetky nedokonalosti. Na moju pleť, ale skutočne stačí a čo je hlavné nevysušuje ju. 

Ako ďalšie sú očné tiene v ceruzke s ktorým sa narába vážne skvelo. Tieto očné tiene sú krémové a  v predaji sú tri odtiene a to : Vanilla, Slate ( tieto 2 vlastním ja)  a Ultra violet. Tiene na očiach držia dobre a neopadávajú. :) 

Ďalší produkt, ktorý som v líčení použila je linka na oči vo fixke. Je klasicky čiernej farby. Očná linka je výrazná, nerozmazáva sa a má skvelú výdrž. No čo sa týka tvaru tejto linky, ktorá má jej koniec (hrot) do šikma sa mi nepáči. Veľmi ťažko sa mi s ňou narába. 

O špirále Mega effects ste už na blogu mohli čítať, pokiaľ si nepamätáte tak článok nájdete - TU ! :) 


Fixačný práškový púder Magix.
Je bielej farby, čo ma spočiatku desilo, no strach pominul po použití. Nezmenil farbu make-upu a dokonca ani nenechával žiadne biele škvrnky.  Tento púder je skvelý, keďže skutočne predĺži výdrž make-upu, skvelo ho zafixuje a pleť krásne zmatní. 

Rúž na pery, ktorý je novinkou a vyšiel tuším až v 14 odtieňoch som len ťažko zvolila, ktorý si kúpiť. Ako ste mohli vidieť kúpila som si ich rovno 4. Preto aj bolo ťažké vybrať, ktorý dám do tohoto "líčenia". Nakoniec som zvolila asi ten najjemnejší odtieň, ktorý som si z tejto rady zaobstarala a to odtieň "Ready to go". Rúž má krásnu sýtu farbu, ktorá je výrazná už po prvom nanesení. Čo sa ale týka výdrže, tak vydrží iba tie 3 - 4 hodinky. :) 


A tu je výsledok. :) 


Máte skúsenosť s niektorým z produktov ? :) 


Sisa :) 

10 komentárov:

  1. Celkem se mi líbí ten vzhled výrobku. :)
    Sluší ti to! :)*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som na túto novú avon kozmetiku narazila len minule náhodou :) obaly majú pekné určite by som chcela niečo vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pěkné líčení, Avon dekorativku mám ráda, a velice se těším na jejich novou řadu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte som ich neskúšala, no chcela by som :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekný článok :) mne tieto rúže teda nesadli,ale možno v inom odtieni by to nebolo také zlé :) páči sa mi ten tvoj červený :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkně popsané a krásné líčení :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ráda čtu skvělé ohlasy na ten pudr, ten mě moc láká :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na značku jsem koukala, ale zatím jsem si nic nepořídila .:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ku mne sa teraz dostali produkty Avon Mark a zatiaľ som s nimi veľmi spokojná! :) Super článok!

    OdpovedaťOdstrániť