utorok 26. júla 2016

New in / notino.sk

Ahojte. :) Poslednú dobu som si veľmi obľúbila stránku notino.sk, kde naozaj nájdete všetko na jednom mieste a za dobré ceny a najviac sa mi páči rýchle dodanie, lebo patrím medzi ľudí, ktorí počkajú, ale sú nedočkaví :D . Tento krát som si objednala viac menej veci, ktoré budem potrebovať na dovolenku, plus niečo čo ma len tak zaujalo . :) 

 
Ako prvé a najdôležitejšie na dovolenku sú opaľovacie krémy značky Astrid. Túto značku si pamätám ešte od detstva, keď ju rodičia kupovali a keď som sa ako malá odmietala natrieť, pretože som nechápala načo to je dobré. Dnes už viem, že je to skutočne potrebné.
Objednala som nám len faktor 6, keďže väčší máme doma a už sme ako tak opálení. Tento opaľovací krém obsahuje 200 ml a cenovo sa pohybuje do 4 €. 
Veľmi ma potešilo, keď som ako darček k tomuto krému dostala aj menší 100 ml krém s faktorom 10. :) 

Ďaľšie dôležité veci na dovolenku alebo aj cez leto sú prípravky po opaľovaní. Ja som zvolila značku Dermacol od ktorej som si už strašne dlho nič nekúpila, preto som sa rozhodla to zmeniť. :)
Ako prvé som zvolila sprchový gél po opaľovaní s nádhernou vôňou pomaranča a čokolády. Milujem tú vôňu !  Tento sprchový obsahuje 250 ml, čo je celkom dosť a stojí len 2 €. Takže je to naozaj skvelá cena ! :)
Ako druhé som zvolila pre mňa naozaj dôležitú vec a to hydratačné telové mlieko po opaľovaní. Toto telové mlieko má v sebe D- Panthenol a Beta- Caroten, čo sú naozaj potrebné látky. Mlieko obsahuje 200 ml a stojí  3 €, čo je tiež veľmi dobrá cena. Takže som zvedavá či ma tieto 2 produkty naozaj potešia :)

Samozrejme v objednávke mi nikdy nemôže chýbať niečo značky Ziaja. Pri výbere mi padol do oka tento pánsky sprchový gél, ktorý som hneď objednala pre priateľa, pretože som vedela, že tento sprchový nesklame. Ako som aj čakala nesklamal. Vonia nádherne! Obsahuje 300 ml a stojí do 3 €. Takže dámy ak chcete potešiť chlapov, tak odporúčam ! :)

Ďalší produkt je pena do kúpeľa, znova značky Ziaja. Pri tomto produkte sa znova ozvalo dieťa vo mne. Pretože po prečítaní o tomto produkte, že pena vo vani bude meniť farbu som neodolala a zo zvedavosti som ju objednala. Takže určite môžete čakať recenziu ! :)
Táto pena obsahuje 400 ml a stojí okolo 3 €.

Ďalší produkt je taktiež značky Ziaja. Je to gél na unavené nohy, keďže poslednú dobu mám problémy s boľavými nohami (zrejme následky zlej obuvi ), tak uvidíme či mu trošku pomôže. :) 
Gél obsahuje 100 ml a stojí do 3 €. 

No vec nad ktorou sa momentálne zamýšľam prečo som si to objednala, keď takýmto veciam ako sú čaje na redukciu hmotnosti neverím. Ale bola to asi len slabá chvíľka. :D produkt ale samozrejme vyskúšam a uvidíme . :)

Colgate pasty mám veľmi rada, takže stále pri objednávaní objednám minimálne 2, aby boli aj do zásoby. Veď pastu na zuby stále treba ! :) 
Obsahuje 100 ml a stojí 0,80 €.

Posledný produkt je Rúž značky Brische, ktorú nepoznám a aj preto som sa rozhodla tento rúž vyskúšať. Som naň zvedavá! :) 
Stojí okolo 3 € .


A ako stále ku objednávke dostanete nejaký darček. :) 


Sisa :) 

7 komentárov:

  1. Super veci, všetky by sa mi zišli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Dermacolu jsem ještě nikdy nic v řadě na léto k opalování neměla. Vlastně měla, ale jen peeling pro lepší opálení a s tím jsem byla moc spokojená, proto bych ráda zkusila i něco jiného z této řady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nice post :)
    I am in love with your blog :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé věci, na dovolené se ti určitě budou hodit! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rúže značky Brische milujem a myslím, že ani tento ťa nesklame :).
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky jsem na ty rtěnky koukala a lákaly mě, takže si nějakou příště objednám. Parfums mám moc ráda a nakupuji tam neustále :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super věci, Astrid je dobrá značka! Parfums je můj nej e-shop :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť