utorok 7. apríla 2015

NAmaximum

Ahojte. :-) Poznáte ten pocit, začali ste cvičiť a zrazu potrebujete všetko, čo k tomu patrí. Na internete je strašne veľa takýchto stránok, kde zoženiete naozaj všetko možné. A na eshope NAMAXIMUM nájdete úplne všetko čo potrebujete. A keď potrebujete poradiť, tak Vám aj ochotne poradia a odpíšu veľmi rýchlo, čo sa naozaj cení. :-) 

Ja Vám dnes predstavím dva produkty, ktoré mám z tejto stránky.



Ako prvý produkt Vám predstavím arašidové maslo . 
Začnem tým, že výrobcom je BIO Medical

Oficiálny popis na stránke je : 

Arašidová pasta, ktorú Vám Natural Nutrition ponúka je vyrobená výlučne z nesolených arašidov bez ochucovadiel a konzervantov. Ako je v Natural Nutrition zvykom, ide o čistý, 100% produkt s vynikajúcou chuťou a  vysokým obsahom vitamínov, minerálov a nenasýtených mastných kyselín. Starostlivý výber toho najlepšieho dodávateľa a analytický certifikát sú u nás samozrejmosťou.

Priznám sa, že som doteraz arašidové maslo nikdy ani neochutnala. Prvé moje arašidové maslo bolo toto. No nebudem klamať arašidové maslo mi vôbec nesadlo do chuti. No dala som ho ochutnať kamarátke, ktorá si ho zase nevie vynachváliť, tak som jej ho darovala. Ale viete ako sa hovorí 100 ľudí, 100 chutí.
Pasta sa naozaj veľmi ľahko roztiera (to samozrejme viem, veď som ju chutnala) a má jemnú vôňu, ktorá láka človeka. :)

Zloženie : 
Pasta z nesolených arašidov
bez pridaných látok a konzervantov. 


Pasta má 1 kg.

Cena je 8,50 €.



Ako druhá vec je táto skvelá fľaša.

Každá z nás uzná, že tip tejto fľašky sa naozaj stále zíde. Má skvelé tesnenie, takže sa nevylieva, preto je vhodná aj pre športovanie a aj na nosenie so sebou. Ja osobne ju nosím aj do školy, pretože sa mi z nej pije lepšie ako z obyčajných fliaš. Nosím ju aj na tanečnú, kde sa naozaj zíde. 
Fľaška je vyrobená z kvalitného certifikovaného plastu, takže spĺňa potravinárske predpisy. 


Fľaška má 750ml. 
Cena je 2,99 €. 


Sisa :) 




2 komentáre:

  1. Ahoj, tak to jsme na tom stejně, arašídové máslo vůbec nemám ráda :) (a myslím, že s pastou to bude stejné) :D ale ta flaška je pěkná, bude tě motivovat do cvičení :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som na arašidovom masle závislá! :D Najviac mi chutí MyProtein maslo, ktoré ma v sebe plno proteínov. Dokázala by som ho žrať na tony a nonstop. :D A fľaša je veľmi pekná, len asi by som išla do svetlejších farieb. :))

    OdpovedaťOdstrániť