utorok 11. novembra 2014

Tie najlepšie DOPLNKY!

Ahojte Babule . :-) ..V dnešnom článku Vám predstavím jeden eshop , ktorý len prednedávnom spojazdnili - http://www.doplnkymaia.cz/ . Na tomto eshope nájdete naozaj veľmi veľa krásnych kúskov, ktoré nevyzerajú úžasne len na obrázky , ale aj skutočnosti .

Na stránke nájdete bižutériu, šatky alebo šály. No majú v pláne tento eshop rozšíriť a pridať ďalšie skvelé veci. A čo je najlepšie na tomto eshope je to , že posielajú aj na Slovensko je to fakt úžasné , pretože na eshope majú nízke ceny a fakt krásne veci ! :)
Mala som možnosť vybrať si tri veci z tohoto eshopu , priznávam , že to bolo veľmi ťažké no nakoniec som sa rozhodla ,tak poďme na to ! :)


V obálke ma čakal takýto lístok . :)





Ako prvý som si vybrala tento krásny krémový náhrdelník , ktorý je fakt dokonalý !  Tento som vybrala hneď , pretože tento sa mi naozaj ľúbil na prvý pohľad ! :-) 
Už sa teším ako ho zakomponujem do nejakého outfitu . :-)


Ako druhý som si vybrala tento , čakala som od neho , že bude väčší , no pravdu povedať je taký malinký , no ako náhle som si ho dala na krk , tak som úplne zmenila naň názor , pretože je naozaj úžasný !  ( no však uvidíte na fotkách nižšie) . 


A ako tretiu vec som si vybrala túto retiazku . Pandy milujem ! ♥



  A pár mojich fotiek , aby ste videli ako tieto nádherné náhrdelníky fakt pekne vyzerajú na krku . :)



Ďakujem http://www.doplnkymaia.cz/  za tieto krásne veci a Vám odporúčam sa na stránku pozrieť , pretože to určite neoľutujete a každá z Vás si určite niečo vyberie. :)

Sisa :)

6 komentárov: