pondelok 27. augusta 2018

Outfit / Dlhé šaty z Lidl

Ahojte, 

po dlhšom čase Vás vítam u nového článku. Dnešný článok bude v podobe outfitu, ktorých mám pár nafotených preto je čas Vám aj niektoré ukázať. :) 

Aj napriek tomu, že rada stojím pred objektívom (aj za ním) tak zo mňa Fashion blogerka nikdy nebude. Bude to zrejme tým, že aj napriek tomu že mám celkom dosť vecí (aj tak si nemám nikdy čo obliecť), tak pravdou je že mám svoje obľúbené kúsky ktoré nosím najradšej. A najmä spomeniem topánky, ktorých mám pár taktiež obľúbených a tie ladím ku všetkému - takže sú aj vo väčšine outfitov. :)

Ale poďme už na dnešný outfit. ♥




Keď som si kupovala tieto šaty veľmi som váhala či si ich vôbec nechať. Nevedela som sa rozhodnúť či som v nich spokojná a či sa páčim sama v sebe. Ale nakoniec som sa rozhodla nechať si ich a som s nimi viacej než spokojná. Cítim sa v nich pohodlne, aj napriek tomu že som maličká tak mi nie sú až príliš dlhé aj keď chcelo by to kúpiť ku nim nejaké sandále - ale tento rok je to už asi zbytočné. Tieto  šaty som kupovala v Lidli a stáli iba nejakých 9 €. 

Aj Vy radi nakupujete oblečenie v Lidl ? 














8 komentárov:

  1. Priznám sa že ja som z Lidlu ešte žiadne oblečenie neskúsila, no tebe šaty sadnú ako uliate ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šaty jsou super, v Lidlu nakupuju oblečení jen občas :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky a šaty sú super! Presne ten štýl, ktorý by si najradšej nosila celé leto a ešte v nich aj spala, čo? :D Mám také kúsky tiež.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určitě je dobře, že sis šaty nechala, jsou krásné :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V Lidli niekedy majú naozaj veľmi pekné veci, vždy ma tam zaujmú predovšetkým rozkošné pyžamá :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť