utorok 1. mája 2018

Veľkonočné vajíčko / Makeup Revolution

Ahojte, vítam Vás u nového článku. ♥

Je to už mesiac, čo bola Veľká Noc no tento rok po nej u mňa doma ostalo vajíčko zo skvelej limitovanej edícii značky Makeup Revolution.  Túto značku mám skutočne rada, musím povedať že majú skvelé ceny, no čo je dôležitejšie je kvalita týchto produktov. Taktiež majú rôzne krásne obaly, ktoré človeka skutočne oslovia ako napríklad aj u tohoto veľkonočného vajíčka. :)




Ako prvé začnem tým, čo som už vyššie spomínala že toto vajíčko má nádherný obal, ktorý ma hneď oslovil a vedela som že toto vajíčko musím mať. A keďže bývam momentálne v Nemecku, tak som ho zohnala v drogérii Rossmann, kde bolo posledných pár kúskov a tak som si ulovila prvé vajíčko s názvom Gold, ktoré stálo 5 € čo nie je vôbec veľa. V dnešnom článku uvidíte iba toto GOLD vajíčko, no po Veľkej noci sme boli opäť v Rossmane a mali túto paletku ešte vo fialovej farbe no za polovičnú cenu, takže samozrejme mám doma aj tú.

 Táto zaujímavá paletka obsahuje 5 očných tieňov - 2 trblietavé a 3 matné, ktoré sú v nude odtieňoch a taktiež aké ja osobne najviac využívam, akurát musím podotknúť že mi tam chýba jeden svetlý  - nejaký biely odtieň ktorý zvyknem používať ako prvý. Okrem očných tieňov taktiež nájdete v paletke 2 rozjasňovače.  

Ďalšie, čo musím spomenúť hneď je že tiene majú skvelú pigmentáciu a netrúsia sa všade - takže sa nebudete celé lesknúť. Aj výdrž môžem povedať, že majú celkom dobrú - bez bázy vydržia okolo 5 - 6 hodín, samozrejme s bázou je to dlhšie. Menšie líčenie s týmito tieňmi môžete vidieť nižšie na fotkách.

Myslím, že za tú cenu určite kúpu tohto vajíčka neľutujem a nájde u mňa využitie. :)




7 komentárov:

  1. tie odtiene vo vajíčku sú presne také typické pre MUR :) páči sa mi, že vždy prichádzajú s takýmito nápadmi :) určite sa ti zíde :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To balenie vyzerá super! Ja mám od Revolution len štetce, teda aspoň myslím, že sú od nich. Bola to jediná vec do ktorej som naozaj že investovala lebo som počula, že sú dobré a to môžem naozaj potvrdiť. Sestra ma myslím len paletku očných tieňov nejakú a aj keď je skvelá nezdá sa mi až tak dobre pigmentovaná. S inými produktami od tejto značky ale skúsenosť nemám. No ja som maniak na obaly takže toto by som si kúpila už len preto ako to vyzerá :D :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teda to balení je fakt nádherné:D. A odstíny jsou taky super, všechny se dají využít:). Skvělá recenze!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obaly sú nádherné a tiež som uvažovala či si jedno vajíčko nekúpim, no trošku by mi vadilo, že by to zaberalo viac miesta ako klasická paletka.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten obal je nádherný! Určitě si nějaké vajíčko pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Stíny vypadají super, mám tuhle značku taky moc ráda :) ten obal je krásný :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odtiene ti veľmi pristanú, páči sa mi aj to balenie. :)

    OdpovedaťOdstrániť