streda 10. januára 2018

Balea - No Drama Lama / recenzia

Ahojte. ♥

Na blogu už dlhšie nebola žiadna recenzia a na túto sa chystám už dlhšiu dobu. Hneď ako do drogérii dorazila vianočná limitka No Drama Lama značky Balea, tak som vedela že niečo si určite kúpim. A tak som si v drogérii vybrala telové mlieko a balzam na pery. :)


Aj napriek tomu, že vianoce nie sú mojim obľúbeným sviatkom, tak vianočné limitky v kozmetike si celkom užívam a nakupujem ich. Balea tento (minulý) rok prišla naozaj so zaujímavým nápadom a krásnym obalom s Lamou, že aj podľa Vás Lama nie je vianočné zvieratko ? Tak zrejme pri pohľade na tento nádherný obal Lamy s čiapočkou a zeleným svetríkom, naokolo stromčeky zjavne zmeníte názor. 


Ako prvé začnem telovým mliekom, ktoré stálo niečo okolo 1,30 € čo je skutočne dobrá cena. Je to plastová 200 ml tuba, ktorá vydrží naozaj dlhú dobu. Čo sa týka zatvárania a otvárania, tak je pevné a nie je potrebné sa báť že aj po zatvorení Vám toto telové mlieko niekde vytečie. Má hutnejšiu konzistenciu a rýchlo sa vpíja. Má zaujímavú sladkú vôňu. Hydratácia je taktiež dobrá, a vôňu na tele cítiť celkom dlhý čas. Takže Balea skutočne touto edíciou nesklamala a už sa teším s čím novým prídu ! :) 



Ako druhý produkt som si kúpila balzam na pery z tejto edície. Je to klasický balzam, ktorý sa vysúva. Jeho cena bola niečo okolo 0,80 €.  Čakala by som, že balzam bude taktiež rovnakej vône ako aj telové mlieko ale v tomto som sa tak trochu sklamala, pripomína  mi to klasické balzamy na pery, proste ničím výnimočná vôňa. Ale čo sa týka účinkov, tak pery hydratuje a dodáva im hebkosť. :)


Máte skúsenosť s touto radou ? :) 

6 komentárov:

  1. Já jsem měla doma tu s lenochodem, lamu jsem bohužel nikde nesehnala:D. Ale vypadá skvěle:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lamu jsem chtěla, ale bohužel jsem nesehnala, mám hrozně ráda balzámy, tak třeba zas až bude nějaká jiná limitka :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mam celkové Baleu moc rada. Tuhle limitku jsem nezkousela, ale určitě to musí byt pecka :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já už jsem tuto limitku nikde nesehnala, ale moc jsem jí chtěla :)

    OdpovedaťOdstrániť