piatok 29. decembra 2017

Vianočná kolekcia - Sephora / recenzia

Ahojte. ♥

Ako som Vám písala mám v pláne veľa recenzií a tak postupne začínam dnes s recenziou na produkty, ktorým som vážne nemohla odolať a neobjednať si ich o to viacej, že sú značky Sephora s ktorou som doposiaľ nemala žiadnu skúsenosť a jej vianočné limitky boli skutočne nádherné. :) 




Ako prvé začnem maskou na nohy, ktorá má úplne milý obal. Ale čo si budeme klamať celá táto kolekcia má nádherné obaly aj preto ma zaujali. Čo sa týka masky na nohy má krásny Vianočný vzhľad presne ako na obrázku. Ďalšia vec, ktorá ma po otvorení obalu zaujala je nádherná vôňa mandlí.  Jej použitie je taktiež veľmi jednoduché, po rozbalení "ponožky" roztvoríte dáte na nohy a následne lepkou, ktoré ponožky obsahujú ich poriadne prilepíte aby Vám nepadali z nohy. Necháte pôsobiť na nohách (cca) 15 - 20 min.. Po použití nie je masku nutné zmývať, stačí zvyšok masky vmasírovať. Nohy sú po maske jemné, hydratované a najmä suchá koža je preč. :) 


Pre hotový relax s maskou na nohy je úplne skvelé si dať aj masku na ruky, ktorá ma rovnaký vianočný vzor a pripomína rukavice. Má inú, ale taktiež veľmi príjemnú vôňu a obsahuje Avokádo. Maska na ruky má rovnako jednoduché použitie ako maska na nohy, rukavice si nasadíte na ruky a následne lepkou prilepíte, aby sa prispôsobili Vašej veľkosti rúk a následne necháte pôsobiť na rukách 20 minút.  Ruky sú po maske hydratované a jemné. Masku taktiež nie je nutné zmývať. 

Masku na ruky som si objednala v sete spolu aj s krémom na ruky, ktorý má krásnu vôňu a aj malé množstvo hydratuje ruky. Krém obsahuje 50 ml, takže sa zmestí do každej kabelky či vrecka bundy.

Set obsahoval taktiež aj teplé vrecúško. 



Ďalším produktom, ktorý sami musíte uznať má ten najmilší obal aký som kedy videla a naozaj som nad kúpou tejto paletky ani nerozmýšľala. Táto paletka očných tieňov obsahuje 8 Nude odtieňov, ktoré majú skvelú pigmentáciu a aj dobrú výdrž. Takže bude vhodná aj na krásne silvestrovské líčenie ! Na úplne dolnej fotke môžete vidieť malé líčenie s touto paletkou. :) 



Čo poviete na túto Sephora vianočnú edíciu ? Máte s niečim skúsenosť ? :) 

6 komentárov:

  1. Také se mi tato kolekce moc líbí, ale dokázala jsem odolat všemu :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Táto vianočná kolekcia sa Sephore nesmierne vydarila! Najviac ma z kolekcie zaujala maska na ruky a na nohy, tiež sa mi ešte páčil hrnček a paletky :) Z limitky som si žiaľ nestihla nič uloviť, no mandľovú masku na nohy som už raz mala a je vynikajúca.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je krásná kolekce! Ty masky na nohy a ruce vypadají fakt super, moc se mi líbí ten design :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekná kolekcia, tie ponožky a rukavice sú strašne zlaté. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já se zamilovala do lišky co byla také v limitce, jinak krásné věci :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Táto ich vianočná kolekcia mala úžasne rozkošné obaly :))

    OdpovedaťOdstrániť