nedeľa 17. decembra 2017

Recenzia / The Balm

Ahojte. ♥

Pred nejakým časom, je to už dávnejšie na stránke elnino.sk bol veľký výpredaj a v ňom boli aj veľké zľavy na produkty značky The Balm. A tak som neváhala a objednala som paletku Nude tude a tekutý matný rúž tejto značky. Objednávka ma vyšla niečo okolo 20 € spolu aj s poštovným, čo za tieto 2 produkty vôbec nie je veľa. Ale prejdime k recenzii. :)




Začnem paletkou, ktorá má neskutočne zaujímavý obal a ešte zaujímavejšie vnútro. Ale to majú všetky produkty značky The Balm. Táto paletka obsahuje 12 odtieňov,  4 matné a zvyšných 8 je trblietavých. Taktiež obsahuje veľké zrkadielko a obojstranný aplikátor. Očné tiene majú skvelú pigmentáciu, čo môžete vidieť na fotkách nižšie. Taktiež sa veľmi dobre nanášajú a neprášia sa, čo beriem ako obrovské plus ! Čo sa týka výdrže, taktiež ju hodnotím kladne vydržia celý deň v práci či nejaký ten večierok, samozrejme pre väčšiu výdrž je skvelé použiť podklad pod očné tiene. :)


Každý svoj tieň má taktiež vlastný názov ( z ľavej strany ):
- Sassy, Stubborn, Selfish, Sophisticated, Sexy a Serious.


- Snobby, Stand-offish, Sultry, Seductive, Silly a Sleek.



Ďalším produktom o ktorom dnes budem písať je tento tekutý matný rúž v odtieni Affectionate. Je to krásna farba s nádychom fialovej. Obsahuje aplikátor s ktorým sa dobre rúž nanáša.  Čo sa týka výdrže, tak rúž na perách vydrží cca 5 - 6 hodín, samozrejme záleží veľa od toho či jete alebo pijete. Rúž pokiaľ dobre zaschne, tak vôbec neotláča, takže sa nemusíte báť dať priateľovi pusu alebo že na každom pohári bude odtlačok rúžu.




Na dolnej fotke môžete vidieť malé líčenie s paletkou a rúžom. :)


Máte skúsenosť s touto značkou  ? :) 

2 komentáre:

  1. Hrozně se mi líbí tahle značka, hlavně svým designem, ale ještě jsem nic nezkoušela :) Vím, ale že jí spoustu lidí chválí :) Líčení se moc povedlo ♥
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem tú značku, paletku mám tiež a tie farby, neskutočné. :)

    OdpovedaťOdstrániť