nedeľa 26. novembra 2017

Avon Mark / tekuté rúže

Ahojte. ♥

Už dlhšie som plánovala tento článok na tekuté rúže Mark značky Avon, ktoré sú takmer novinkou. Nebudem zdržiavať dlhými úvodmi, ale prejde rovno na recenziu. :)



Hneď ako som v Avone videla tieto tekuté rúže vedela som, že ich musím mať. Aj preto som si hneď vybrala 4 odtiene matných tekutých rúžov. Avon prišiel rovno s 20 odtieňmi týchto rúžov - 10 z nich je lesklých a 10 matných.  Ja skôr obľubujem tie matné aj preto som si kúpila iba tie.  

 Začnem asi tým, že majú skutočne jednoduchý obal ktorý ale zaujme. Sú obdĺžnikového tvaru a majú skvelú štetinku na nanášanie s ktorou sa veľmi ľahko pracuje a rúž nezalieza do žiadnych záhybov. Majú krásne sýte farby a najmä nevysúša pery, čo beriem ako obrovské plus.  Trošku preskočím opäť na začiatok, pretože vôňa je vec ktorú si človek "všíma" ako prvú tak  tá mi skôr pripomína lak na nechty, ale samozrejme tá vôňa nie je až tak výrazná a cítiť ju iba nachvíľu.


Čo sa týka výdrže, tak ju hodnotím celkom kladne. Rúž vydrží tých 5 -  6 hodín bez problémov, samozrejme niekedy aj dlhšie a niekedy aj kratšie záleží od toho koľko toho vypijete a zjete.  Potom postupne zlieza z pier a je nutné ho napraviť, ale vôbec to nie je problém pretože rúž netvorí hrudky. Čo sa týka obtláčania, tak nemôžem povedať že neobtláča úplne, ale je to celkom jemné. Čo mi vôbec nevadí. Rúž v katalógu stojí okolo 4,50 €. 



A ktorý rúž sa páči Vám ? Pre mňa je favoritom asi hneď prvý na fotke a to Flushed. Zvyšné rúže na fotkách sú Irresitible, Pinking about you a Head Turner. :)



Sisa :)

7 komentárov:

  1. Rtěnky jsou moc hezký, s dobrou výdrží i za dobrou cenu :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po týchto rúžoch som už dlhšie pozerala, no stále som sa nejak nevedela rozhodnúť, či cena zodpovedá aj kvalite. Pri najbližšej príležitosti ich zrejme vyskúšam :D.
    Janie Hannagonova

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rúž mám doma vo svetlom nude odtieni a nosím ho veľmi rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají všechny krásně, nejvíc se mi líbí červená :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. M2 se nejvíce líbí ten, co máš na druhé fotce tady dole :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám doma fialový odstín a je super! Taky bych přivítala hezčí vůni, ale nevadí mi :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť