sobota 30. septembra 2017

Recenzia / Nivea - telové mlieko do sprchy

Ahojte. ♥

Konečne som tu aj s novým postom a to recenziou na jeden z mojich najobľúbenejších produktov a to na telové mlieko do sprchy od Nivei. :)

Telové mlieko do sprchy je na trhu už dlhšiu dobu, no ja som si ho kúpila až po dlhšom čase. Spočiatku som bola skeptická a skutočne som váhala či si ho kúpiť a či ozaj môže byť tento produkt, tak skvelý. Po prvom použití som sa ale presvedčila, že tento produkt je presne taký ako sa o ňom hovorí.

Aj napriek tomu, že telové mlieko som sa už ako tak naučila používať (natierať sa pravidelne), tak tento produkt mi padne vždy vhod, keď sa niekam ponáhľam a stíham iba sprchu či mám deň kedy sa mi vôbec nechce ešte po sprche sa natierať. Použitie tohoto telového mlieka do sprchy je veľmi jednoduché, prvým krokom je umyť sa iným (obyčajným) sprchovým gélom a ten následne opláchnuť. Ďalším krokom je umyť sa / natrieť sa týmto telovým mliekom a taktiež ho opláchnuť. A čo je najlepšie hneď sa môžete utrieť a nemusíte čakať kým sa telové mlieko vpije. 

Čo sa týka účinkov tohto telového mlieka do sprchy značky Nivea, tak môžem povedať že pokožku skvelo hydratuje, je po ňom jemná a nelepí sa. No pravda je aj taká, že pokiaľ máte veľmi suchú pokožku, tak určite sa neskôr budete musieť natrieť aj obyčajným telovým mliekom. Ďalším plusom tohoto produktu je jeho vôňa, milujem tú Nivea vôňu ! Konzistenciou je hustejšie, ale ľahko sa roztiera a dobre sa aj zmýva. :)

Cena tohoto telového mlieka do sprchy je okolo 5 € a obsahuje 400 ml. Balenie sa dá kúpiť aj menšie a to 250 ml. :)



Produkt som kupovala na stránke notino.sk .

Sisa :)

4 komentáre:

  1. Mlieko som vyskúšala vo forme vzorky a bolo celkom fajn, hlavne krásne voňalo. .)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super recenze, já jsem tohle mléko ještě nezkoušela, ale taky jsem na něj koukala :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky.

    Musim priznat, ze nedavno jsem ho skoro 400 ml vyhodila.. Skoro rok mi stalo v koupelne na vane a absolutne se mi ho nechtelo ani pouzivat..Vadil mi ten mastny film, ktery mi zustaval po pouziti na vane..
    Za me urcite nepotrebny a zbytecny produkt..

    OdpovedaťOdstrániť