streda 23. augusta 2017

Recenzia / Oriflame - katalóg 12

Ahojte. ♥

Čas tak neskutočne beží, už ochvíľu končí jedna etapa môjho života a začína druhá, 
teším sa no zároveň sa bojím. Ale o tom už neskôr.. Kto sleduje môj instagram, tak vie že som pred nejakým časom nadviazala spoluprácu so skvelou direktorkou osobnej skupiny, nezávislou poradkyňou Oriflame pani Haszterman. Na jej web stránke - prirodnasvedskakozmetika.sk nájdete každý mesiac nový katalóg a samozrejme Oriflame produkty. A mnoho ďalšieho. :)

Ja Vám dnes predstavím zopár produktov tejto značky z katalógu číslo 12, ktorý je aktuálny a platí do 3.9. :) 



Keďže ešte stále je leto a chceme mať nohy pekné, bez zhrubnutej kože a popraskaných pät, tak ako prvé Vám predstavím zjemňujúci krém na popraskané päty - Feet Up Advanced.  Balenie obsahuje 75 ml, čo je na krémy na chodidlá v celku dosť.  Začnem asi tým, že krém má skutočne príjemnú vôňu. Čo sa týka krému samotného, tak je tuhej konzistencie a ľahko sa roztiera, rýchlo sa aj vstrebáva - takže je to aj pre ľudí, ktorý neznášajú mať dlho mastné chodidlá. Krém obsahuje Ureu ( zmäkčuje chodidlá), kakaové maslo, pantenol a zmes Mineral (obsah medi, zinku, horčíka a železa) . Už po pár dňoch je na pätách vidieť rozdiel, päty sú zmäkčené a vyživené. 

Tento zjemňujúci krém stojí 2,49 €.


Druhý produkt je čajovníkový olej - Love  Nature. Čajovníkový olej poznám ako zázrak na všetko - od skvelých účinkov na vyrážky (akné), tak na stlmenie štípania / svrbenia štípancov (rýchlejšie aj miznú), cez problémy pri nachladnutí, čistení pleti až po skvelého pomocníka pri infekciách na nechtoch na nohách. V katalógu stojí 3,49 € a obsahuje 10 ml. Aj napriek tejto veľkosti vydrží celkom dlho, pretože predsa sa s ním človek nenatiera celý. A určite tento olejček odporúčam hlavne každému kto má problém s akné. 


Nádherná pánska voňavka s názvom Full Moon, môjho priateľa veľmi potešila. Má krásnu a intenzívnu vôňu, ktorá vydrží celkom dlho. Jej vôňu tvorí broskyňa, pomarančovník, gardénia, jazmín, orchidea a mach. Vôňa obsahuje 30 ml a stojí 12,90 €.


Tekutý rúž na pery - The one lip Sensation Matte Mousse, ma oslnil jeho skvelým nanášaním penovým aplikátorom s ktorým sa veľmi dobre narába. Rúž má skvelú pigmentáciu, pri nanášaní ale je nutné rúž naniesť aj dvakrát aby vykryl všetky záhyby pier. Plusom tohoto rúžu, ale je že pery ostávajú hydratované. Čo sa týka výdrže, tak veľa záleží od toho či jete alebo pijete. No hodnotím ju celkom kladne, na perách rúž taktiež vyzerá skvelo. Jediné, čo mi tak trochu vadí je že sa otláča.

Rúž stojí 6,99 €.


Z ľava  odtieň Plush Peach, Pink Velour. 


Špirála  - The one Featherlight má skvelú štetinku na nanášanie s ktorou sa skutočne dobre narába a tvaruje mihalnice. Nádherné ich predlží, no pozor na nanášanie viacej krát, pretože vtedy už mihalnice zlepuje. Neopadáva, má krásnu intezívnu čiernu farbu. Takže za mňa obrovský plus, čo sa týka ceny, tak stojí 7,90 € čo je celkom dosť, no určite by som povedala že sa oplatí. 



Hojivý zázrak či vajíčko, kto by nepoznal tento skvelý produkt, ktorý je v Oriflame už veľmi dlho. Skvelý pomocník pri suchých perách a dokonca aj herpesoch. Novinkou je čučoriedkový hojivý zázrak, ktorý má nádhernú vôňu. Tento hojivý zázrak obsahuje vitamín E, prírodní včelí vosk, vyživujúci olej zo semien čučoriedok.  Jediné mínus, ktoré mi až tak nevadí je že sa tento skvelý produkt nanáša prstom.  V katalógu je za skvelých 1,99 €.


Produkt, ktorý som ešte nestihla vyskúšať ale určite sa naň teším je šampón a kondicionér v jednom s avokádovým olejom a harmančekom. Šampón má príjemnú vôňu, obsahuje 250 ml a stojí 2,99 €. :)


Šampón na vlasy Eleo, ktorý je novinkou som ale už skúšala a môžem povedať, že skutočne sadol mojim vlasom. Tento šampón prírodný arganový a ružový olej.Vlasy po ňom vyzerajú zdravšie, nemastia sa a ľahko sa s nimi pracuje. A ďalším plusom tohoto šampónu je jeho nádherná vôňa, ktorá  na vlasoch vydrží skutočne dlho. Tento šampón obsahuje 200 ml a stojí 4,99 €


Vec s ktorej nie som až taká unesená je tyčinka Natural Balance  s ovocnou príchuťou, nie je zlá ale vôbec ma nenadchla. Možno tá čokoládová by bola lepšia. No táto tyčinky dodáva - bielkoviny, vlákniny, tuky, sacharidy a kalórie. 7 ks tyčiniek stojí 14,90 €.


Poslednými produktmi sú sypké očné tiene, ktoré majú nádhernú pigmentáciu. Čo sa týka nanášania, tak som si viacej obľúbila prsty, pretože pri štetcoch mám pocit, že tieto sypké očné tiene mám všade, no nie na viečkach kde majú byť. Z výdrže som tak trochu sklamaná, no pokiaľ použijem nejaký podkladový očný tieň tak je to v poriadku a vydržia dlhšie. Tieto očné tiene stoja 4,99 €.


Prvý tieň - Mint Dust, druhý je Lilac Lustre.



Ktorý výrobok Vás zaujal najviac ? :) 


10 komentárov:

  1. Produkty som niektoré vyskúšala tiež, vajíčko vonia nádherne a šampóny sú skvelé. Matné rúže hodnotím v podstate ako ty, škoda, že sa otláčajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty vypadají fakt suprově, když budu mít možnost, tak si ráda něco objednám z Oriflame :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zdravim, obratte sa na ČR, urcite najdete niekoho z Oriflame Cesko

      Odstrániť
  3. tie matné rúže mám aj ja ,a sú super :) zaujal ma ten čajovníkový olej, to môže byť super vecička na občasné vyrážky :) a šampón Eleo vyzerá tiež dosť dobre :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa najviac pozdáva čajovníkový olej a vône Full Moon, už len ten názov nasvedčuje o tom že je nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. celkom ma zaujali tie tekuté rúže a aj tie tiene, fajn, že si takto predstavila, čo oriflame tentokrát v ponuke má - dobre vedieť :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To teda letí, za chvíli jdu na novou školu a jsem po až za ušima :D Škoda výdrže těch stínů, ty mě zrovna zaujaly asi nejvíce...

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Great review. Cosmetic news similar to those in the Polish catalog 12/2017

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by using Add Me Fast?

    OdpovedaťOdstrániť