utorok 4. júla 2017

Čo milujem na lete.

Ahojte. ♥
Dnešný článok, ako ste už mohli vidieť v nadpise bude o tom, čo milujem na lete hlavne čo sa týka oblečenia a doplnkov. Takže teda poďme na to. :) 

Prvé, čo na lete milujem je nosenie šiat. Leto je takmer jediné ročné obdobie kedy nosím šaty. A je jedno či sú to mini šaty na horúce dni alebo dlhé večerné šaty.  V šatách sa cítim skutočne pohodlne. :)


Ďalšou vecou sú overaly. Overaly sa pre mňa stali skutočne neodmysliteľnou súčasťou už minulé leto. Páčia sa mi vďaka ich pohodlnosti a aj vzhľadu. Jedinou nevýhodou je to, že pokiaľ chcete ísť na záchod, tak je to horšie ako u obyčajných šortiek, sukieň a šiat. Ale je to vec, ktorá ma neodrádza. :)


Cez leto milujem kúpanie a k tomu patria aj plavky. Plavky si kupujem každý rok minimálne jedne, záleží od toho ako im viem odolať. Pretože je velikánsky výber,  takže nie je žiaden problém už zohnať dámske plavky a aj za dobrú cenu. :)


Čo sa týka doplnkov, tak milujem veľké kabelky kde sa zmestí všetko čo potrebujem aj na pár dní. Ďalší doplnok sú slnečné okuliare, ktoré chránia naše oči pred slnkom a keď trafíte tie správne okuliare, tak je to aj skvelý doplnok do outfitu. :) 


Čo sa týka topánok, tak cez leto najradšej nosím slip-on tenisky, žabky, sandále a botasky.


A čo Vy ako je to u Vás s oblečením cez leto ? :) 

Sisa. :) 


Fotky sú z manzara.sk a weheartit.com.

3 komentáre:

  1. Overaly sú tiež moja srdcovka a o slnečnych okuliaroch ani nehovorim. Mam ich doma asi 20 ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja si zvyknem kupovať každý rok nové plavky. :D

    OdpovedaťOdstrániť