streda 14. júna 2017

O kabelkách..

Ahojte, v dnešnom článku Vám ukážem zopár kabeliek, ktoré ma za poslednú dobu zaujali alebo ma niečím dostali. A určite by bolo fajn mať ich vo svojej skrini, veď predsa kabelky sú presne jednou z vecí, ktoré sú ženskou slabosťou aj napriek tomu, že väčšinou nosí iba tú jednu v ktorej má všetko. :D :)

Tak prvou časťou kabeliek sú veľké kabelky do ktorej sa zmestí všetko, obľubovala som ich už v dobe školy kedy sa mi tam zmestilo pár zošitov, ktoré som potrebovala a obľubujem ich aj teraz keď potrebujem viacej vecí zo sebou, keď náhodou idem niekam aspoň na nejaký menší nákup či idem niekam na víkend. Veľké kabelky sú skvelou súčasťou všetkých dní. Je pravda, že čisto biela kabelka mi v mojej skrini chýba aj preto hneď prvá je tejto farby. Druhá kabelka obsahuje tri farby, ktoré sa dajú pekne zladiť a to čierna, biela a sivá. Posledná tretia kabelka je tak trochu zvláštna, ale to sa mi na nej skutočne páči. :)

Ďalšia časť sú menšie kabelky, tu je iba jedna ktorá ma skutočne zaujala najviac a to je jednoduchá čierna, ktorá sa hodí ku všetkému. Stále ale  prichádzam do údivu koľko vecí sa zmestí aj do takéhoto typu kabelky. Tento typ kabelky je veľmi dobrý a vhodný hlavne na dni kedy Vám veľa vecí nechýba a stačí Vám skutočne, keď budete mať to najdôležitejšie a to mobil a peňaženku a možno nejakú menšiu vodu. :)


Posledné typy kabeliek sú vhodné na nejakú významnejšiu udalosť ako napríklad svadba, ples a možno nejaká rodinná oslava. Vybrala som si hlavne dve kabelky, ktoré sa mi páčili najviac. Obe sú tak trochu zladené do striebornej farby, veď si predstavte nádherné spoločenské šaty a k nim jednu z týchto dvoch úžasných kabeliek. Čo Vy na to ? 


Zaujala Vás niektorá z týchto kabeliek ? :) 

5 komentárov:

  1. Ja by som si už konečne potrebovala kúpiť nejakú kabelku, veľkú na cestu do Číny ako "príručnú" na to najdôležitejšie. Ďakujem za tipy, inak tá prostredná dvojfarebná Manzara vyzerá úžasne

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se líbí hned ta druhá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám rada veľké kabelky, ta čierna croos body je pekna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som na kabelky úplný maniak :) Stále sa po nejakých pozerám, aj napriek tomu, že ich mám doma niekoľko

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť