nedeľa 18. júna 2017

L´oréal / detox mask

Ahojte. ♥
Keď vyšli pure clay masky značky L'oréal, tak to bolo veľké Boom a čítala som o nich snáď na každom blogu. Samozrejme nakoniec som týmto maskám neodolala ani ja a jednu som si kúpila (presnejšie som si ju objednala zo stránky notino.sk), aj keď som veľmi dlho váhala ktorú keďže tieto masky vyšli tri. Nakoniec som sa rozhodla pre tú čiernu a aké mám s ňou skúsenosti sa dozviete už nižšie v článku.



Maska je vytvorená z troch očisťujúcich ílov a tie spojili s aktívnym uhlím.

Zmes troch ílov: 

- Kaolín - vysoko účinný prírodný íl známy absorbovaním nečistôt a prebytočného mazu.
- Montmorillonit - íl bohatý na minerály, známy pre elimináciu nedokonalostí a schopnosťou absorpcie nečistôt a eliminácia zápalov.
- Marocký íl - očisťujúci íl s vysokou koncentráciou minerálu pre rozjasnenie pleti.

Začnem tým, že masku keď som prvýkrát otvorila ma zaujala jej nádherná vôňa, ktorá tomu dodala ten správny relaxačný pôžitok. Maska má celkom hustú konzistenciu, ale veľmi dobre sa nanáša a maska je na správnych miestach a nie všade na okolo ako pri veľa iných maskách. Jej použitie je klasické a to pred použitým je potrebné si pleť vyčistiť a následne naniesť na tvár. Maska sa odporúča používať dvakrát až trikrát týždenne. Po nanesení masku treba nechať zaschnúť 5 až 10 minút. Ja som väčšinou nechala masku zaschnúť a tak som ju zotrela, niekedy to bolo po 7 minútach, inokedy po 10. Záleží od množstva použitej masky. Z čoho som bola prekvapená, tak po zaschnutí masky ste mohli vidieť každú jednu nečistotu, každú jednu čiernu bodku a všetko. No na druhej strane táto maska pleť naozaj vyčistila a cítim, že moja pleť je o dosť čistejšia, je to aj viditeľnejšie.


Maska pri tom ako schne pleť skutočne sťahuje a nie je možné rozprávať alebo sa nebodaj zasmiať, pretože poviem Vám že je to skutočne bolestivé. Maska na pleti jemne štípe, ale vôbec mi to nevadí keďže štípe naozaj iba trochu. Čo sa ale týka zmývania tejto masky bol to kúsok boj, najprv som to skúšala iba tak vodou a rukami - maska sa na pleti iba roztekala a jemne sa zmývala, takže by som ju musela umývať veľmi dlho. Ďalej som to skúsila navlhčeným uterákom, no to som veľmi rýchlo vzdala pretože ma to iba drelo. No posledná možnosť bola hubka, to Vám naozaj odporúčam pretože ňou mi to krásne zmylo a hlavne rýcho. Pleť som už po prvom raze mala čistejšiu, zdravšiu a žiarivejšiu. Maska pleť nevysušovala a pleť bola po nej jemnejšia. Takže masku odporúčam. :)

Maska obsahuje 50 ml a stojí okolo 10 €.


Máte skúsenosť s touto maskou ? :)

Sisa :) 


6 komentárov:

  1. Zkušenost nemám, ale hodlám si nějakou masku pořídit. :)

    Lifestyle and beauty blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vím, že se mi zdála drahá, ale vím, že funguje, takže si ji určitě pořídím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Masku bych ráda zkusila. Láká mě nejvíc z těch třech variant od lorealu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky vyzerá úplne super :) Ešte som ju síce nskúšala, no vyzerá atraktívne

    Veľká, mega GIVEAWAY o viac ako 3 balíčky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám túto masku doma a je super :)

    OdpovedaťOdstrániť