streda 24. mája 2017

Zázračný rúž Kailijumei / Recenzia

Ahojte. ♥
Po včerajšej odmlke, vďaka mojej lenivosti som tu opäť s novým článkom. Dnes sa s Vami podelím o svoj názor na rúž, ktorý ste už určite takmer každá z Vás videli a to rúž Kailijumei. Tento rúž v sebe obsahuje kúsky zlata a sušený kvet. 
Tak poďme na to. :)

Priesvitný rúž spolu s kvietkom vo vnútri a "lietajúcimi" kúskami zlata tvorí tento takmer dokonalý vzhľad. To zaujme každé ženské oko. Ďalšia vec, ktorú som ale mala napísať zrejme ako prvú je zaujímavé otváranie tohoto rúžu a to stlačením hornej časti, kde sa rúž vysunie. Ja ako "blondína" som nad tým prvý krát tak trochu maturovala, až po chvíľke mi moja kolegyňa ukázala ako na to (nie, nečítam návody).  Obal rúžu tvorí aj zrkadielko (vid. fotku), ktoré je zalepené fóliou takže nepríde poškodené a po zlepení fólie je na obale krásne zrkadielko v ktorom si kľudne môžete skontrolovať Váš vzhľad a naniesť rúž. 

Čo sa týka samotného rúžu, tak sa dá kúpiť v štyroch odtieňoch. Ja ho vlastním v odtieni Flame red, ktorý by mal farbiť do jemného červeného odtieňu. Rúž farbí podľa teploty ľudského tela alebo hodnoty ph. Obdivujem ako nádherný priesvitný rúž zanecháva na takmer každom iný odtieň. Na mne tento rúž bol úplne jemnučký a prirodzený (nepodarilo sa mi odfotiť dobrú fotku, tak dúfam že nabudúce Vám ju doplním alebo ukážem). Pokiaľ poriadne zaschne, tak ani neotláča a výdrž farby je  naozaj skvelá. Čo je taktiež príjemné je jeho vôňa, no chuť pokiaľ si obliznete pery už taká príjemná nie je. 

 Ja som tento rúž kúpila na aliexpress a vyšiel ma niečo okolo 5 €. Možno nie je pravý, no určite ho vrelo odporúčam. Pretože má veľa pozitív, ktorými je odtieň, vôňa a aj výdrž. :) 




Máte skúsenosť s týmto rúžom ? :) 

Sisa :) 

8 komentárov:

  1. zaujímala by ma práve tá fotka, že ako vyzerá na perách :) a rovnako by som bola zvedavá, ako zafarbí pery mne :) je to rozhodne zaujímavý rúž :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tomto rúži som počula, vyzerá super, no ja mám doma takú zbierku, že keby som si kúpila ešte jeden, tak by ma vyrazili z domu. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ho mam v tom istom odtieni a pery mam po ňom až cyklaménové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám doma tu stejnou, také z Aliexpressu, ale nenosím ji, protože se mi zabarvila ne úplně podle mých představ :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po tomtu rúži pokukujem už dosť dlho, len som sa ešte neodvažila ho kúpiť. Inak to s tým otvaranim by sa stalo určite aj mne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá naozaj super, už som o ňom počula :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I heard about that lipsick a lots of good opinion ;)
    have a nice day ;)

    OdpovedaťOdstrániť