streda 31. mája 2017

Objednávka pinkpanda.sk / Unboxing

Ahojte ♥
Kto sledujete môj instagram alebo facebook, tak viete že mi prišla objednávka zo stránky pinkpanda.sk. Nedávno som v článku spomínala, že mi treba nejaké nové štetce a keď som narazila na tejto stránke, že k nákupu nad 35 € je sada Jessup štetcov zdarma, tak som neodolala a pár vecí som si nakoniec kúpila. A čo som si teda objednala sa dozviete nižšie v článku. :) 



Na kozmetiku značky Aura som narazila prednedávnom, taktiež na tejto stránke kde som si vtedy aj objednala linku na oči a tekutý rúž. Táto značka ma zaujala na toľko, že som chcela vyskúšať aj niečo iné a preto keď som narazila na paletky očných tieňov tejto značky, tak som si jednu vybrala a už teraz som zvedavá na jej pigmentáciu a výdrž. Paletka obsahuje 12 očných tieňov, má názov Luxury Dark, obsahuje zrkadlo a obojstranný štetec na nanášanie tieňov. Cenovo vyšla 14 €, čo nie je až tak veľa.  


Paletky od Makeup Revolution a ich čokoládová rada sú úplne božské a už dlhú dobu po nich pokukujem. Aj preto som sa rozhodla si jednu zaobstarať, dlho som sa rozhodovala ktorú keďže všetky sú zaujímavé. Nakoniec som sa rozhodla pre ružovú variantu s názvom Pink Fizz, ktorá má naozaj nádherné odtiene a dokonca aj vôňa je príjemná. Už len dúfam, že aj pigmentácia a výdrž budú také skvelé ako jej výzor. Paletka obsahuje obojstranný aplikátor, skvelé zrkadlo a obsahuje 16 tieňov.  Cena paletky bola niečo málo cez 15 €. 

Ďalšie čo ma zaujalo je púder na obočie, ktorý je možné kúpiť v 2 odtieňoch. Ja som si vzala ten svetlejší odtieň, ešte som ho neskúšala preto neviem či mi bude sedieť no som naň už teraz zvedavá a určite môžete očakávať bližšiu recenziu. Tento púder je značky Barry M, túto značku poznám z paletiek očných tieňov s ktorými som až nadmieru spokojná. Cena tohoto púdru  7€. 

A vec pre ktorú vznikla táto objednávka sú tieto Jessup štetce, ktoré sú úplne jemné a božské. Ale či sú skutočne kvalitné a dobré to ukáže čas. Zatiaľ viem iba to, že majú naozaj príjemné štetinky a majú divnú vôňu novoty. Štetce na stránke stoja okolo 33 €. Určite sa budem snažiť napísať bližšie recenziu. 


Máte skúsenosť s niektorým z produktov ? :) 
Sisa. :) 

9 komentárov:

  1. Naozaj ti závidím no zároveň sa s tebou aj úprimne teším. Naozaj krásne kúsky si si vybrala :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělé věci, ty štětce vypadají dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé veci :) Všetky by som brala, musím si aj ja konečne niečo odtial objednať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie štetce a ružová čokoládka sú najkrajšie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tú ružovú paletku od MR mám tiež, je úžasná! A ako krásne vonia ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkná objednávka :) líbí se mi hlavně ta paletka od Makeup Revolution :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné věci! ty paletky bych si taky objednala. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Do you need free Facebook Followers?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    OdpovedaťOdstrániť