utorok 30. mája 2017

Kabelky, topánky / Čo nosím cez leto ?

Ahojte. ♥
Keďže je vonku už nádherne teplo a je tu v podstate už dlho spomínané leto, tak Vám chcem ukázať pár tipov, čo sa mi páči z kabeliek a topánok cez leto. :)

 Cez leto vec, ktorá milujem sú sandále, ktoré si musím nejaké nové zaobstarať. Keďže tie staré už nie sú najlepšie, no ale o tom potom. Vybrala som si troje sandále, ktoré sú ale na opätku či platforme. Osobne preferujem platformu, pretože na nej sa skutočne pohodlne chodí a vydržím dlhšie ako na opätkoch. Čo sa ale týka pohodlnosti, tak najviac obľubujem sandále bez opätku, no som asi príliš vyberavá a je ťažké nájsť tie, ktoré mi padnú do oka. No keďže cez leto najviac nosím šaty či sukne, tak sandálky na opätku / platforme sa mi skutočne hodia. :)


Ďalšia vec, ktorú milujem sú tenisky, slip-on a všetky topánky na taký štýl. Tenisky nosím najčastejšie, pretože sa v nich cítim pohodlne a hlavne som si istá chôdzou a nemusím dávať pozor na každý krok ako pri opätkoch. Ďalšia vec sú vhodné aj na výlety, kde sa nachodíme neskutočne veľa. Vybrala som troje, ktoré ma ohúrili najviac. Prvé sú biele so svetlo ružovým spodkom a predkom, páči sa mi na nich jednoduchosť. Druhé Slip-on tie ma naopak zaujali, kvôli ich komiksovému vzhľadu. Myslím, že spestria výzor aj napriek ich svetlučkej farbe. Poslednými sú tenisky krásnej ružovej farby (asi som sa dala na ružovú) s bielym spodkom. Vyzerajú pohodlne aj vďaka ich zadnému vyvýšeniu. 

Čo sa týka kabeliek, tak milujem veľké kabelky. Pretože cez leto do nich nahádžem všetko, hlavne keď ideme na kúpalisko či pláž alebo niekam na pár dní. Vybrala som si tri štýlom úplne rovnaké kabelky. Prečo takýto štýl ? Zbožňujem, keď má kabelka ramienko aj cez plece a nie len do ruky. No všetky tieto tri kabelky sú v podstate iba inej farby. Prvá je nádherná ľahko skombinovateľná (ale to všetky) čierno-biela. Tá druhá je bordová, takže oživí aj obyčajné čierne outfity, ktoré ja tak milujem. Posledná je bielo-sivá. :)


Poslednou vecou, ktoré sa mi začali páčiť sú malé rupsačiky, ktoré sú cez leto vhodné hlavne na nejaké výlety, túry či prechádzky. Kde sa Vám akurát zmestí voda, mobil a peňaženka (možno niečo malé z kozmetiky - balzám, sprej či voňavka). A hlavne s rupsakom, tak chrbtica netrpí pretože váha je vyrovnaná. Vybrala som si tri, ktoré sú taktiež podobné. Najviac sa mi ale páči ten v strede, ktorý je tmavo modrej farby. 



Sisa. :) 

Všetky tieto produkty nájdete na stránka krasavica.sk.



2 komentáre:

  1. Máme podobný vkus, aj keď ja nenosím topánky na podpätku, lebo som veľmi vysoká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sandáliky na hrubšom podpätku sú aj moje obľúbené na leto, pretože pekne vyzerajú a sú pohodlné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť