pondelok 8. mája 2017

Darček pre tú najdôležitejšiu ženu

Ahojte ♥

Určite viete, že sa už blíži deň matiek a určite každý chceme tú našu mamičku obdarovať a vyčariť jej úsmev na tvári. Veď kto by sa nepotešil darčeku ? 
V dnešnom článku uvidíte pár tipov ako potešiť Vašu maminu. Stále tvrdím, že kozmetikou človek nepokazí nič. Je to ten najjednoduchší a zároveň skvelý darček, ktorému sa poteší každý. 
Ja som vybrala pár kozmetických vecí, ktorými by ste mohli Vašu maminu potešiť. 
Tak teda poďme na to.



Ako prvé začnem parfumom či voňavkou. Pokiaľ človeka dobre nepoznáme, tak je ťažké mu kúpiť voňavku. Ale myslím, že vkus svojej mamky pozná každá z nás a vie či sa jej páčia sladké vône či svieže.  Ja som vybrala 2 vône, ktoré viem že moja mamka by sa im potešila. Obe sú značky Calvin Klein jedna je Euphoria a tá druhá Eternity now. Tieto voňavky sú drahšie, obidve stoja cez 20 €.
Samozrejme nič nepokazíte aj tými lacnejšími, napr. vône od Avonu sú lacnejšie a taktiež skvelé a vône tejto značky som vybrala dokonca až tri a to : - Cherish, Alpha a Viva La Vita. :)


Pre tie maminy, ktoré sa maľujú som vybrala 3 skvelé sety. :) 

Prvý set je skvelej značky Lancome a obsahuje denný krém, omladzujúce sérum a špirálu. Tento set stojí okolo 15 €. 

Druhý set je značky Estée Lauder a tento set obsahuje špirálu pre objem a zahustenie rias, dlhotrvácna a posilňujúca  špirála a  očný krém proti vráskam. Set stojí 26 €.

A posledný set, ktorý nepoteší iba maminy ktoré sa denne líčia je značky The Balm (Set mám vo výhľade aj ja) obsahuje 6 matných dlhotrvácnych rúžov. Cena tohoto setu je 25 €.




Ďalšie sety sú skôr telovej kozmetiky či pleťovej. Týmto určite nič nepokazíte, cenovo sú dostupnejšie a určite ich každá mamina ocení. 

Prvý set som vybrala značky Saloos, je to skvelá prírodná kozmetika. Tento set obsahuje odličovací olej, pleťová voda a aj olej na tvár. Tento set stojí 11,20 €.

Druhý set je značky Ryor a stojí taktiež 11 € a každý kúsok tohoto setu má v sebe morské riasy. Tento set obsahuje denný krém, nočný krém a telové mlieko. 

Tretí set je značky Dermacol, kto by nemiloval túto značku a jej sprchové gély ? 
Tento set obsahuje 3 sprchové gély a stojí iba 4 €. 

Posledný produkt je značky Soaphoria a je to telový peeling. Milujem peelingy a sprchové peny či gély tejto značky. Tento peeling stojí 6,50 €.


Všetky tieto produkty nájdete na stránke notino.sk.

Sisa :) 

6 komentárov:

  1. Skvelé tipy no ja som sa rozhodla tento rok máme darovať kvalitne pralinky z čokoládovne v Nitre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som určite kúpila Dermacol sadu so sprchacmi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepáč že dopisujem, no teraz som si všimla, že nenapísalo všetko čo som chcela. tú Dermacol sadu by som kúpila najmä preto, že Dermacol sprcháče majú nádhernú vôňu a celkom som si ich aj pri dotyku s pokožkou obľúbila. Jediný problém vidím, že pri niektorých sa mi stalo že bolo natoľko tekuté, že mi trocha vytekali, a tak tento systém s uzáverom naopak pri nich nebol vhodným riešením

      Odstrániť
  3. Tipy sú naozaj skvelé! Ja ale plánujem pre mamku niečo iné, k čomu pribalím parfém, takže dúfam, že sa poteší. :)

    OdpovedaťOdstrániť