pondelok 10. apríla 2017

Priody / pílingový zábal na nohy

Ahojte. :)
Po pracovnom víkende sa Vám znova ozývam spolu aj s novým článkom. Dnešný článok bude o pílingovom zábale na nohy značky priody.sk, ktorý som našla ešte tuším v decembrovom U-boxe. No tento píling som použila až pred dvoma týždňami, aké mal účinky sa dočítate nižšie v článku. :) 

Oficiálny popis:
Takže tento pílingový zábal by mal v priebehu dvoch týždňov postupne odstrániť všetku zrohovatenú kožu na chodidlách, pokožku viditeľne zjemniť a zvláčniť. 
Tento zábal je z prírodných surovín a botanických extraktov.
Vďaka aktívnym prírodným zložkám ako enzým z papáje, kyseliny mliečna, citrónový extrakt a aloe vera, budú chodidlá jemné a zbavené zrohovatenej kože.

Návod na použitie:
- Umyť a osušiť si chodidlá.
-Vybrať masku z obalu a odstrihnúť ju na označenom mieste nožnicami. 
- Nasadiť masku na chodidlá, aby dobre držala dá sa prilepiť lepkami, ktoré sú v balení. Nechať pôsobiť na nohách 80 - 90 minút. Nakoniec po zložení masky treba nohy opláchnuť vodou a osušiť uterákom.
- Neodstraňovať v žiadnom prípade pokožku násilím ! 

Moje dojmy:
Ako prvé začnem tým, že po odstrihnutí nožnicami na danom mieste ma ovalila neskutočne silná vôňa, ktorá mi silno pripomínala alkohol. No vôňu som samozrejme prekonala, keďže ide predsa o starostlivosť o moje nohy a bola som zvedavá aké účinky táto maska bude mať.  Keď som si masku nasadila na nohy tak som si ju zopla tými lepkami, ktoré boli v balení aby mi poriadne držali na nohách. Prvé, čo som zacítila bolo veľké štípanie mojej malej ranky na nohe (no vďaka bohu, že nebola väčšia  :D), táto bolesť však po pár minútach prešla. 
Samozrejme vec, ktorá by mohla niekomu vadiť je tá doba, ktorá sa odporúča mať masku na nohách. Ja som si masku na nohách nechala 90 minút, čo bolo pre mňa neskutočne dlho, no zapla som si film a ľahla si do postele. Zábal obsahuje tekutinu, ktorá sa ale určite nevyleje.  Po 90 minútach som si masku dala dole a nohy opláchla čistou vodou ako bolo dané v popise.
Nohy boli na dotyk jemnejšie a vláčnejšie.  

Prvý deň sa mi na nohách nedialo nič, druhý deň taktiež nie a tretí deň som mala neskutočné suché nohy, čo sa mi nepozdávalo. No už  štvrtý deň ( prvá fotka dole) sa mi už nohy začali lúpať. 
Vec, ktorá začala byť nepríjemná bolo, keď som si na nohy dala ponožky keďže tie nohy sa lúpali a opadávalo to všade.
 Fotky nižšie majú medzi sebou jednodňoví  rozdiel. Dnes sú to 2 týždne od použitia tejto masky a nohy aj päty mám skutočne jemné bez stvrdnutej a zrohovatenej kože. Nohy sú už na pohľad krajšie. 

Za mňa táto maska jednoznačne áno ! :)

Dlho som rozmýšľala či fotky nôh zverejniť, keďže mi to príde dosť odporné a určite aj Vám, ale ako uveriť nejakej recenzii bez výsledkov ? 



Ďakujem za každý komentár či pozretie. :*
Nájdete ma aj na INSTAGRAME či FACEBOOKU.
Sisa :) 

8 komentárov:

  1. Tak to je teda riadna sila, to by sa mi zislo, pretoze moje nohy su totalna katastrofa, najeky chlap by sa pri mne mohol schovat😬😬🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne by sa tiež zišiel nejaký zábal na nohy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Při pohledu na spodní fotky jsem se docela zděsila. Nevím, zda bych tak dlouho vydržela, kdyby se mi stále loupaly nohy. Ale ten účinek je fámozní a také by se mi hodil. :) Ještě popřemýšlím.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak toto vyzerá, že to naozaj funguje, to potrebujem na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No hlavně že to funguje, paráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uau, zajímavý zábal.. teď by se to celkem šiklo, když přichází jaro a s tím už pomalu i otevřené boty :D

    http://kvilla7.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ever wanted to get free Instagram Likes?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FREE by getting an account on Add Me Fast?

    OdpovedaťOdstrániť