piatok 6. januára 2017

Líčenie + mini recenzia Bell

Ahojte. ;) 
Ako ide rok 2017 ? Ten môj nezačal najlepšie, dúfam, že je to len začiatok a všetko sa znovu spraví. :)
Ale poďme ku dnešnému článku, ten kto sleduje môj instagram , tak pred nejakým časom mohol vidieť balík plný kozmetiky Bell, ktorý som dostala vďaka spolupráci  s touto značkou. 


O Bell kozmetike som už čítala veľmi veľa a aj počula a zatiaľ stále len samé dobré veci, tak hneď ako mi došiel balík som začala kozmetiku "skúšať". :)
A  keďže je tejto kozmetiky naozaj veľa, tak som sa rozhodla nepísať o každom produkte recenziu zvlášť a spojiť to do takéhoto jedného "veľkého" článku v ktorom nájdete aj ukážku líčenia. :)

Takže hneď na prvej fotke môžete nájsť fotku pred a po.  :)


Ako prvé som použila bázu pod make-up ( z rady Hypoallergenic), ktorá by mala zvýšiť odolnosť make-upu počas celého dňa. S bázami pod make up nemám veľké skúsenosti, keďže doteraz som ich veľmi nepoužívala.  
Farbou je táto báza ružovkastá, hustotou mi pripomína už samotný make up. Báza vypĺňa vrásky (toto zatiaľ nepotrebujem ) a aj všetky póry, čo je skvelá vec, keďže najviac ich mám na nose a nájdu sa aj inde. Čo sa týka výdrže, tak make up s touto bázou vydrží naozaj dlhšie. 

Ďalej som použila už spomínaný makeup Nude, ktorý mám v odtieni Beige, čo je najsvetlejší odtieň. Make up sa dá zohnať ešte v troch ďalších odtieňoch a to Natural, Sand a Sunny.
Make up pleť zjemňuje a na pohľad je matná, zakrýva jemné nedostatky pleti. Či by pokryl aj nejaké väčšie akné alebo nedostatky, tak to porovnať neviem, keďže s mojou pleťou až také problémy nemám. :)

Ďalšia vec, ktorú som si zamilovala úplne najviac je špirála na obočie, z rady Hypoallergenic. Doteraz som na obočie používala iba ceruzku, ktorá mi naozaj vyhovovala, no po spoznaní tohoto produktu je táto špirála mojou jasnou voľbou.  Celá špirála má asi jeden centimeter čím sa naozaj skvelo maľuje obočie a farba vydrží ozaj celý deň. Mám ju v odtiene 01. 

Špirála Lash Sculpting Secretale ma ale až tak nenadchla. Riasy síce vôbec nezlepuje, (čo má velikánske plus) ale ani ich veľmi nepredĺži a nezvýrazní. No na bežný deň, keď si dám na oči iba špirálu je vhodná. 

Linka na oči v pere, znova z rady Hypoallergenic je hlavne pre ľudí, ktorý si vedia urobiť linku na prvý krát. Je to ale takmer nemožné :D.  S touto linkou na oči sa veľmi dobre narába a je fakt  výrazná.  A vydrží naozaj celý deň a celú noc ( nepreháňam, možno kus :D). Čo sa ale týka odlíčenia tejto linky je to takmer nemožné, vyskúšala som všetky odličovače, čo doma mám aj tie vodeodolné (Verte, nie je ich málo) a stále mi tú linku bolo vidno aj keď len kus, ale úplne celú som ju odlíčiť nevedela. Ráno samozrejme pri čistení a umývaní pleti zmizla. 

Matný rúž, ktorý obsahuje Aloe Vera má nádhernú vôňu, čo ale je podstatné má úžasný odtieň - 03. Na perách vyzerá úžasne (Vid. na fotkách vyššie), no jeho výdrž žiaľ nie je až taká úžasná. 

Púder znova z rady hypoallergenic skvelo zmatňuje pleť. Môj púder je v odtieni 01. Tento púder obsahuje výťažky z jojobového oleja. Jeho výdrž je naozaj skvelá ! :) 



Máte nejakú skúsenosť s touto kozmetikou ? :)
Nabudúce pokračovanie ďalších produktov. 

Sisa :) 

10 komentárov:

  1. Pěkný článek, přiznám se, že o této značce jsem zatím vůbec neslyšela, ale produkty vypadají zajímavě :) moc ti to na fotkách sluší a máš krásně navlněné vlásky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s touto kozmetikou nemám skúsenosť :) ale páči sa mi odtieň rúžu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. líčenie ti veľmi pristane :) značku vôbec nepoznám

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bell som doteraz evidovala veľmi málo :) líčenie ti pristane! :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bell vůbec neznám, ale líčení Ti velmi sluší a úplně si prokoukla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten odstín rtěnky ti moc sluší :)
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líčenie sa ti celkom podarilo. Mne sa však veľmi páčia najmä tie pery :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. You're beautiful <3 I follow you
    donneczka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť