sobota 28. januára 2017

Bell - lesk na pery / Recenzia

Ahojte v dnešnom článku Vás znova vítam u novej recenzii. Predstavím Vám lesk na pery značky Bell rady Secretale, ktorý vlastním už nejakú tú chvíľu. 
Lesky na pery som od malička neznášala aj keď ako malá som si ich zvykla dávať, no akonáhle zafúkal vietor a moje vlasy sa prilepili k mojim ústam, ktoré sa už aj bez nich dosť lepili a mne to strašne vadilo. A aj napriek tomu, že už nie som maličká som na lesky svoj názor nezmenila, dlhú dobu som ich odmietala aj vyskúšať aj keď nejaké vlastním, pretože som ich väčšinou dostala.

No keď mi došiel balík z Bell našla som v ňom aj tento lesk povedala som si, že dám leskom na pery ešte jednu šancu a nebudem ich odmietať kvôli pár zlým skúsenostiam z detstva. A tak som si ho natrela na pery a ako prvé, čo ma na ňom ohúrilo je jeho farba, milujem takéto sýte farby.  Lesk vlastním v odtieni 04.

Ľahko sa na pery nanáša a neostávajú žiadne hrúdky  (alebo ako to nazvať). Čo sa týka jeho výdrže, tak naozaj chválim, lesk mi vydrží takmer celý deň či večer, keď niekam ideme a môžem kľudne jesť aj piť, pokiaľ poriadne zaschne je ťažké ho dať dole z úst. 

No vec, ktorá sa nezmenila je, že sa stále lepí, ale vďaka bohu tento nie až tak. :) 

Takže lesk hodnotím kladne a vyzerá to tak, že leskom dávam znova šancu. :) 

Máte nejaké skúsenosti s leskami na pery od značky Bell ?  Čo hovoríte na tento lesk ? :) 

Sisa :) 


7 komentárov:

  1. Túto značku nepoznám, ale lesk.vyzera super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. túto značku som zaregistrovala iba nedávno, a ešte som od nej nič neskúsila :) ale tento lesk vyzerá zaujímavo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá pěkně :), ale o této značce slyším poprvé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem také lesky na rty neměla moc ráda a i teď je moc nemusím. Já mám radši rtěnky či balzámy na rty. Ale tenhle lesk nejenže má hezkou barvu, ale na rtech vypadá krásně :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný odstín :-) a přiznám se, že Bell má i dekorativku vůbec nevím.. :(

    OdpovedaťOdstrániť