streda 3. augusta 2016

Recenzia / Balea - telové mlieko do sprchy

Ahojte :) 
Vonku vyšlo konečne slniečko a preto Vám dnes predstavím jeden letný  produkt, ktorý som si za posledný mesiac skutočne obľúbila.

Produkt je značky Balea. Táto značka patrí medzi moje obľúbené aj cenovo aj kvalitou. 
Pri mojej návšteve DM drogérie som vedela presne, čo hľadám. Chcela som vyskúšať nejaké telové mlieko do sprchy, ktoré som do teraz ešte neskúšala, pretože som stále naivne verila, že sa vydržím natierať každý deň, keď výndem zo sprchy. Nikdy mi to ale nevydržalo dlhšie ako týždeň. Preto môžem povedať, že tento produkt zaraďujem do produktov pre lenivejších ľudí. Toto telové mlieko do sprchy je určené hlavne po opaľovaní.

Začnem si vôňou tohoto mlieka, vonia celkom obyčajne pripísala by som vôňu k indulonam alebo obyčajným krémom, ktoré majú príjemnú vôňu. Konzistenciou je tuhé ako takmer každé telové mlieko. ( vid. fotky nižšie).

Návod k použitiu je celkom jednoduchý. Najprv sa umyjete hocijakým sprchovým gélom, ktorý zo seba opláchnete. Následne sa natriete týmto telovým mliekom a ten tak isto zo seba zmyjete. :)

Po vysušení pokožky je naozaj hydratovaná a je jemná, takže nie je potrebné sa znova krémovať nejakým telovým mliekom.

Telové mlieko obsahuje 250 ml a stojí do 2 € .

Máte skúsenosti s telovými mliekami do sprchy ? :)
  



Sisa :) 

4 komentáre:

  1. Minulé léto jsem používala mléko od Nivei, se kterým jsem byla strašně spokojená. Sice bylo drahé, ale stálo za to. Možná že bych se po této levnější variantě i koukla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tělové mléko do sprchy zatím v DM nějak míjím, což je určitě škoda. Za to sprcháče od Baley mám moc ráda, zrovna nedávno jsem si koupila s melounovou vůní :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som tiež veľmi lenivá čo sa tohto týka. :D úprimne, ani používanie podobných produktov mi dlho nevydržalo... :D supeeer recenzia! :)

    OdpovedaťOdstrániť