utorok 19. júla 2016

Recenzia / Avon - telové mlieko a telový sprej

Ahojte babula, ako sa máte ? :)  Dnes som tu po víkende aj s novým článkom. 
V dnešnom článku Vám prinášam recenziu na telové mlieko a telový sprej od Avonu s vôňou orchidei a čučoriedky. Tak poďme na to :) 



Takže začnem telovým mliekom, ktoré je pre mňa v lete nevyhnutné aj keď som lenivá na natieranie sa. Ale v lete je to skutočne potrebné, pretože pokožka je stále suchá zo slnka, takže sa stále donútim a natriem sa.  Toto telové mlieko je značky Avon, túto značku mám skutočne rada, keďže je to kozmetika za dobrú cenu a je kvalitná, aspoň väčšinu skúseností mám dobrých. :) 

Ako prvé začnem asi vôňou telového mlieka, ktorá je príjemná a svieža, na tele vydrží skoro celý deň.  Telové mlieko je skôr tuhej konzistencie, veľmi ľahko sa ale roztiera a rýchlo sa vpíja do pokožky.  Pokožka je po ňom na dotyk jemná, krásne vyživená a aj na pohľad vyzerá byť krásna. :)

Telové mieko obsahuje 200 ml a jeho cena je 1,90 €.

Už ste skúšali nejaké telové mlieko od Avonu ? a čo na neho hovoríte ? :) 

 Prejdeme na telový sprej, ktorý je pre mňa v lete taktiež nevyhnutný a nesmie chýbať v mojej kabelke, kdekoľvek idem. :)

Takže vôňa je úplne rovnaká ako pri telovom mlieku, takže je naozaj svieža a vhodná na letné dni. :) 
Tieto telové spreje od Avonu milujem, keďže naozaj krásne voňajú a naozaj prekryjú aj smrad potu, keď idete aj niekde na túru či večer len diskotéku a potíte sa pri tancovaní. Vôňa vydrží na tele celkom dlho. Dlhšie ako hociktoré iné spreje, ktoré som mala možnosť vyskúšať. A ďalšia skvelá vec je, že po použití sa Vám pokožka nelepí  ako pri niektorých iných telových sprejoch. 

Telový sprej obsahuje 100 ml a stojí 2,30 €.

Máte skúsenosť s telovými sprejmi od Avonu ? :) 

Obe tieto produkty nájdete na notino.sk.

Sisa :)

3 komentáre:

  1. Super článok! telové spreje od Avonu sú úplne geniálne, ale skús aj Victoria´s Secret (majú ich na prafums.sk). Niektoré voňajú úžasne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurát objednávam niečo z Avon katalógu a videla som tam aj tieto dva prípravky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jednou jsem měla ten tělový sprej a šlo to , ale Avon moc nekupuji :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť