pondelok 30. mája 2016

Curanatura / Kefky na zuby


Ahojte, aký ste mali víkend ? :) Môj som si celkom užila, teda viac menej som si užila len sobotu a nedeľu som bola v práci. Dnes ráno som ale vstala a cítim sa celkom choro, tak dúfam, že ma to skoro prejde. Keď už sme pri zdraví, tak dôležité je mať aj zdravé zúbky, preto je aj dôležité mať tú správnu kefku na zuby. Dnes Vám predstavím zubné kefky CURANATURA. Tak poďme na to :) 

Pýtate sa čím sú tieto zubné kefky výnimočné ? :) Tak ja Vám ich trošku na začiatok predstavím.
Zubné kefky Curanatura sú 100% prírodné kefky, ktoré chránia životné prostredie. Balenie je z recyklovaného papiera. Rúčka kefky je vyrobená z  Bambusu, ktorý je tepelne upravený a je pestovaný bez pesticídov. Štetinky kefiek sú z nylonu alebo z bambusovej celulózy. 

Ako prvé začnem so zubnou kefkou Bamboo - extra mäkké bambusové štetinky.  Takže táto kefka je vlastne celá vyrobená z bambusu. Na túto kefku som sa veľmi tešila, keď je extra mäkká a je určená práve pre citlivé zuby a ďasná. A keďže poslednú dobu mám problémy so zubami, viac menej viacej s ďasnami, ktoré mi často pri umývaní zubov krvácajú. Túto kefku používam asi mesiac a cítim naozaj zmenu. Ďasná prestali krvácať a štetinky sú naozaj veľmi príjemné a jemné  a krásne vyčistia zúbky. 
Kefka stojí okolo 3 € .

Ako ďalšie tu máme kefku Health soft - mäkké nylonové štetinky. Túto kefku som vlastne dala "testovať" / vyskúšať priateľovi. (keďže ja som používala tú prvú).  Štetinky kefky sú taktiež veľmi jemné aj preto sa môže kefka používať aj pre citlivé zuby a ďasná. Viac menej je veľmi podobná kefke Bamboo. Rozdiel je v podstate hlavne v štetinkách, ktoré sú vyrobené z nylonu. Táto kefka spĺňa požiadavky  Medzinárodného sympózia dentálnej hygieny. 
Táto kefka stojí okolo 3 €.

Ako tretia posledná kefka  je  Junior - extra jemné bambusové štetinky. Táto zubná kefka je určená pre deti ako už aj z názvu vyplýva.  Rúčka aj štetinky kefky sú vyrobené z bambusu. Štetinky sú mäkké dorovna  zastrihnuté so zaoblenými koncami, ktoré dôkladne vyčistia zúbky aj ďasná. 
Kefka stojí do 3 €.


Sisa :)




4 komentáre:

  1. Je to super myšlienka, ale neviem či by som si s nimi vedela umyť zuby, ja som veľmi vyberavá v kefkách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej to som este nikdy nevidela a vyzera to fakt pekne :)
    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To jsem ještě nikdy neviděla, ale vypadá to zajímavě :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť