utorok 5. apríla 2016

Victoria´s secret / recenzia

Ahojte. :) Ako sa máte ? :) Ja  poslednú dobu upadám do nejakej zlej nálady, ale tak dúfam, že to všetko rýchlo prejde a znova budem mať dobré dni. :) Jedno, čo ma ale napĺňa je to, to počasie vonku, je naozaj nádherne. 
V dnešnom článku som si pre Vás pripravila recenziu na telové mlieko a telový sprej od Victoria´s secret, keď už je to teplo a dostala som chuť na jemné a svieže vône.  Tak poďme na to. :)


Ako prvé začnem telovým mliekom, ja ako lenivý človek sa musím nútiť do toho, aby keď výndem zo sprchy či z vane som sa natrela telovým mliekom či nejakým krémom, ale pokiaľ ste zaľúbený do nejakej vône, tak to nie je žiaden problém, aj kvôli tomu zrejme už toto telové mlieko je skoro na dne, takže o chvíľočku mi dôjde z čoho som smutná. :) 

Ale úplne som odbočila od všetkého, takže sa vrátim k telovému mlieku. Každá z nás zrejme pozná značku Victoria´s secret. Dlho som rozmýšľala, ktorú vôňu si vyberiem, pretože ich je nespočetne veľa a o skorej každej som čítala len samé pozitíva. Nakoniec som si zvolila vôňu telového mlieka - Love spell

Vôňa je naozaj jemná a svieža, presne na jar či leto. 
Vôňa obsahuje :  Harmanček 
                         Aloe Vera
                        Broskyňa
                                   Čerešňové kvety

Vôňa na tele vydrží celkom dlhú dobu, takže tomuto nemôžem vyčítať nič. 
Ďalšia vec, ktorá ma zrejme ako prvá zaujala na tomto telovom mlieku je obal, pretože kombinácia bielej, fialovej a vlastne zlatej pre mňa pôsobí veľmi dobre, páči sa mi to naozaj.

Telové mlieko stojí okolo 8 € a obsahuje 250 ml.


Ako druhé tu máme telový sprej s rovnakým názvom ako telové mlieko vyššie a to Love Spell. Vôna je úplne rovnaká ako telového mlieka, čo znamená, že taktiež obsahuje harmanček, aloe vera, broskyňu a čerešňové kvety. 
Obal má nádhernú kombináciu fialovej a zlatej farby. Sprej obsahuje 250 ml a taktiež stojí okolo 8 €.

Sprej na tele vydrží okolo 5 hodín, čo je vlastne na telový sprej skutočne dobrá výdrž. 
Sprej používam naozaj skutočne rada a hlavne, keď je vonku taktom, pretože tá svieža vôňa je naozaj úžasná. :)

Obe produkty nájdete na notino.sk
Sisa :) 

3 komentáre:

  1. Musia mať naozaj krásnu vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám tiež ten sprej a je super. Krásne vonia, sladko, a ja milujem sladké vône. Vlastne skoro všetky čo mám sú také sladké. :-) Od victorias secret mám ešte zálusk na telový sprej šampanské a jahody. :)

    OdpovedaťOdstrániť