streda 4. februára 2015

Pink is Pink.

Ahojte ako sa máte ? Znova som sa kus dlhšie neozvala, ale keďže som minulý týždeň bola na chorej doma, tak tento všetko dobieham a fakt je toho celkom dosť, ale zvládam to . Dnes je tu recenziu na skvelú kozmetiku  . Je to v podstate Bulharská kozmetika , ktorá vonia po ružiach , je to fakt nádherná vôňa .
Na stránke ruzovakosmetika.cz nájdete túto skvelú kozmetiku a nemusíte ani merať dlhú cestu do Bulharska, myslím ale, že mnohé z Vás túto kozmetiku už vyskúšali , hlavne tie ktoré chodia na dovolenky do Bulharska. Ale poďme na recenzie produktov , ktoré mi stránka poskytla. 


Začnem vecou , ktorá je fakt úžasná. Má nádhernú vôňu, človeka upokojí a je vhodná na relaxáciu alebo romantický večer?! :) O akej veci hovorím ? O Masážnom kréme s kokosovým olejom a ružovou vodou.  
Krém obsahuje kokosový olej , ktorý zamedzuje starnutie a vráskavanie pokožky, vracia je pevnosť a hebkosť. Tento olej je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Vyhladzuje a spevňuje pokožku Kokos pozitívne ovplyvňuje hospodárenie pokožky s vodou  a tým hydratuje. Tiež sa používa pri nespavosti a depresiám . 

A Čo som si z týchto vecí všimla ja ? :) 

Pokožku mám naozaj hebkejšiu a hydratovanejšiu . A môžem Vám povedať aj , že naozaj sa po ňom dobre zaspáva . :) 

Tento masážny krém nájdete TU ! a naozaj za dobrú cenu . :) 

Ako ďalšia vec , ktorú som testovala je čistiace mlieko s ružovou vodou . Má skôr hustejšiu konzistenciu . Tvár hydratuje a naozaj ju čistí . Od kedy používam toto mlieko tak moja pleť je o dosť jemnejšia ako bola , za čo som aj fakt vďačná . Určite Vám toto čistiace mlieko odporúčam .

Toto mlieko nájdetu TU a tiež za skvelú cenu .  

Ďalšiu vec tu máme krém na ruky . Je hustej konzistencie a stačí ho kus . Je naozaj dobrý , ruky hydratuje a sú jemnejšie. No krém treba nanášať častejšie , viac krát do dňa . No nie je zlý  a jeho vôňa je naozaj príjemná . 

 Neobsahuje žiadne PARABENY . 

Nájdete ho TU . 

A posledná je vzorka parfému . Ktorý celkom dlho vydrží , vôňa je sladká , teda presne ako ruža . 


Stránke veľmi pekne ďakujem za poskytnutie týchto produktov . 


Sisa  :) 

4 komentáre: