nedeľa 18. januára 2015

Tie babské veci .

Skoro každá z nás má slabosť na bižutériu či už náušnice, náhrdelníky či náramky. A máme toho plné šperkovnice . A aj napriek tomu , že toho už máme veľa, aj tak ďalej nakupujeme . A poteší nás každý nový kúsok . Veď povedzte , že to tak nie je ? :) 
Preto som bola šťastná ak som mohla spolupracovať s týmto  e-shopom Rings & Tings , ktorý je celkom známy (aspoň si to myslím) . A ak ho niekto nepozná , tak tam nájdete rôznu bižutériu , oblečenie, topánky aj kabelky. A veci sú naozaj za dobré ceny. 

Takže čo som dostala ? :) 



Tu sú všetky veci po kope :-) 

Ako prvá vec , ktorú som z balíčka vytiahla bol tento  náramok . Je naozaj pekný , celkom sa mi trafili do vkusu , takže je to naozaj skvelé . Je mi ľúto  iba to , že mi je kus väčší , ale predsa na moju malú ruku je skoro všetko veľké aj preto málokedy nosím náramky. 
Ale pár krát si ho určite dám . :) 


Ako druhú vec som vytiahla tento náramok , ktorý je tiež pekný , no tento už nie je až tak celkom môj vkus , ale nevyzerá zle. Čo poviete ? :-) 
Tento náramok mi je dobrý , takže sa celkovo teším ! :) 


A ako poslednú vec som vytiahla tieto nádherné náušnice . Musím priznať, že z týchto náušníc som mala najväčšiu radosť, pretože náušnice sú predsa mojou najväšou slabosťou . Raz Vám spravím článok o mojej zbierke ak budete chcieť. :-)  


Nezabudnite , že na blogu prebiehajú 2 Giveaway : 

TU  a TU . :) 


Sisa :))

6 komentárov:

  1. R&T má v ponuke ozaj krásne veci :) super článok :)

    www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné věci! ty náušnice jsou božské! z RandThings mám už taky nějaké kousky. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podobné náušnice som mala aj ja :). Sú krásne. Tak ako ten prvý náramok :).
    Stronger2gether

    OdpovedaťOdstrániť